Robert, a félemetes baba

Az Annabelle baba története sokatoknak tetszett, ezért úgy döntöttünk, hogy előveszünk egy további félelmetes babát. Most Roberttel fogunk foglalkozni, aki a Chucky történetek igazi ihletője.

Robert minden gyermek rémálma lehetne, hiszen kívülről igazán ártatlannak tűnik matrózblúzában, azonban éjjelente életre kell és gyermekeket támad meg. A történet szerint a babát először Eugene Otto kapta meg, aki két művész gyermeke volt. A család a 19. században költözött Floridába, Key Westre. Az ajándékot egy jamaikai boszorkánytól kapták, aki Eugene pesztrája volt.

Hamarosan a család azt hallotta, hogy a kisfiú a babával beszélget a szobájában. Ráadásul egy ismeretlen hang vissza is válaszolt neki. Pár héttel később Eugene az éjjel közepén ordibálni kezdett. Azt mondta szüleinek, hogy Robert megpróbálta megölni őt. A szomszédok azt mondták, hogy az ablakból látták a babát mozogni. Ráadásul a szolgák utáltak hátat fordítani neki, hiszen mindig a baba nevetését hallották. Emellett árnyékokat hallottak, amikor Robert a szobában rohangált.

Amikor Eugene felnőtt, megörökölte szülei házát, és megtartotta a babát. Furcsa kapcsolatot alakított ki vele, annak ellenére, hogy folyamatosan rémisztgette a házba látogatókat. Eugene furcsa kapcsolatot alakított ki Roberttel. Folyamatosan mérges volt a feleségére, hogyha az letakarta a babát vagy felvitte a padlásra. Eugene szerint Robertnek szüksége volt arra, hogy lássa az utcát.
Eugene 1972-ben hunyt el. Robert tovább kísértette az új tulajdonosokat is. Ma Key Westen tekinthető meg egy múzeumban. Robertnek honlapja is van, ahol pár dollárért éjjelente is megfigyelhető a tevékenysége (ide kattintva érhető el). Emellett Twittere is van a furcsa babának.

forrás: ListVerse.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “Robert, a félemetes baba

 • 2019-04-25 at 12:10 PM
  Permalink

  Emellett árnyékokat hallottak, amikor Robert a szobában rohangált.

  Reply
  • 2019-04-25 at 12:11 PM
   Permalink

   Itt valami nem tiszta 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.