Outcast

A nyári horror sorozatok tábora egy új résztvevővel bővült, mégpedig az Outcast személyével. Robert Kirkman saját képregényének lesz a rendezője, aki már korábban a The Walking Dead-ben szerzett tapasztalatot.

A történet nem bonyolították túl. Az Outcast egy Kyle Barnes nevű férfiról szól,  gyerekkorában terrorizálta az anyja, akit démon szállt meg. Egy aprócska lyukba zárta be. Egy idő után viszont nem tűrte tovább és ellenállt neki. Felnőttként sem tágított mellőle a  démon, tönkretette a házasságát is. Napjainkban egy lepukkant lakásban él egyedül. A városban hasonló démon száll meg egy fiút, mint az anyját korábban. A helyi papnak siet a segítségére a démon kiűzésében, és közben információkat szerez az ügyben.  Felnőttként megpróbál minderre választ találni, ehhez pedig beleássa magát a démoni tudományok és az ördögűzés világába.outcast-cover2

A démoni megszállásban nem tudtak újat mutatni. Furcsa démonhangon beszél a srác, a megszokott kitekeredett pózban, és nem szereti a napfényt. A főhős megjelenésére érdekesen reagál a démon, felismeri és beszél hozzá. Majd  egyedi démonűzést hajt végre rajta, szétveri a gyereket.

Az első rész alapjában véve tetszett. A hangulatot meg tudta alapozni, és úgy tűnt, hogy megoldották a problémát, mivel a démont kiűzték. Kérdéses, hogyan fog a későbbiekben alakulni.

8/10

 

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: