Öt történet a nekrofíliáról

Rengeteg szexualitással kapcsolatos fétis létezik a világon, de a nekrofília megérdemli közöttük a leghátborzongatóbb címet. Hogyha valaki nem tudná, hogy ez mit is jelent, akkor ezt is elmondjuk. A nekrofilek azok az emberek, akik halott személyekkel akarnak szexuális kapcsolatot létesíteni. Most ilyen esetekkel jelentkezünk!

1. Carl Tanzler
Carl Tanzler 1930-ban találkozott élete szerelmével, amikor egy kórházban dolgozott. Egy helyi kubai-amerikai nővel, Maria Elena Milagro de Hoyosszal esett szerelembe, aki édesanyját vitte vizsgálatra. Sajnos Elenát hamarosan tuberkolózissal diagnosztizálták, amely végzetes volt abban a korban. Carl mindent megtett, hogy meggyógyítsa a nőt, de nem sikerült neki. Az ápolás során már ajándékokkal és virágokkal is elhalmozta szerelmét. A férfi teljesen összetört, amikor a nő meghalt. Családja természetesen gondoskodott a temetés költségeiről, így a nőt a Key West temetőben helyezték nyugalomra.
1933 áprilisában Carl betört a temetőbe, és elvitte a nő testét a mauzóleumból otthonába. Összerakta testét huzalokkal, szemét műanyagokkal helyettesítette, bőrét bevonta viasszal és parókát is csináltatott a nő igazi hajából, amelyet korábban édesanyja ajándékozott neki. A testet szőnyegekkel tömte ki, és folyamatosan parfümmel locsolgatta. És természetesen rengetegszer létesített halott szerelmével szexuális kapcsolatot. A férfit 1940-ben tartoztatták le tettéért, és a nőt visszahelyezték a temetőbe egy jelöletlen sírba.

Carl-Tanzler-2

2. Karen Greenlee
Karen Greenlee megbecsült tagja volt 1979-ben Sacramento város közösségének. Azonban hetekre eltűnt a 33 éves John Mercure testével együtt, aki egy héttel eltűnése előtt halt meg. A hatóságok megtalálták a nőt és a testet, emellett egy búcsúlevelet is a színen. A nő megpróbált gyógyszerekkel öngyilkos lenni, ám nem sikerült neki. A búcsúlevélben a nő ezt írta: “20-40 halott férfival szeretkeztem. Ez már függőség.”
Eltűnésekor a nő nagyon is jól érezte magát, romantikus hétvégére indult elhunyt szerelmével. Ráadásul 2004-ig a nekrofília legális volt Kalifornia államban, ezért csak azért büntették meg a nőt, mert hátráltatta a temetést. Csak tizenegy napot töltött börtönben, emellett pszichoterápiára küldték, ami nem segített sokat. Karen bevallotta, hogy fiatalon kezdte a nekrofíliát, már akkor is vonzották a testek. Interjúja után azonban megváltoztatta a nevét és elköltözött otthonából.

greenlee

3. Kenneth Douglas
Egy házaló kereskedőt, Kenneth Douglas-t elítélték, amiért meggyilkolta és megerőszakolta Karen Range-t 2008-ban. A férfi azonban tagadta, hogy megerőszakolta volna a lányt, azonban bevallotta, hogy ő gyilkolta meg. Hosszú nyomozás után megállapították, hogy a férfi a hullaházban dolgozott, amikor a borzalmak történtek. Kiderült, hogy más nőkkel is létesített szexuális kapcsolatot, később bevallotta, hogy több, mint 100 holttesttel került szexuális kapcsolatba munkája során. A férfit három év börtönre ítélték.

Kenneth Douglas

4. Sorozatgyilkosok
Jerry Brudos, Ted Bunday, Henry Lee Lucas a legborzalmasabb sorozatgyilkosok közé tartozik. Természetesen a nekrofília is szerepel a listájukon. Jerry Brudos négy nőt ölt meg 1968-1969 között. Általában létesített szexuális kapcsolatot a holttestekkel is, ráadásul két pár mellet is megtartott saját magának, hogy papírnehezékként használja őket.
Ted Bundy szintén nagyon szeretett hullákkal szexelni. Megtartotta áldozatai fejét, hogy később különböző szexuális célokra használja őket.
Henry Lee Lucas 11 embert gyilkolt meg. Lucas már nagyon fiatalkorában szexuális kapcsolatot létesített féltestvérével, aki kínozta is őt. A férfi kedvelte a nekrofíliát és a kannibalizmus is érdekelte.

Ted-Bundy-jpg

5. Nico Claux
Nico Claux Párizs vámpírjaként is ismeretes. Már fiatalkorában is érdekelte a halál. Sokat járkált a temetőkben éjszakánként, betört a kriptákba. Így kezdett el ő is a halottas házban dolgozni, sokszor egyedül maradt a hullákkal. Sokszor vért ivott, és evett is áldozatok testéből. 1994-ben tartoztatták le, de 2002-ben szabadon is engedték. Most a barátnőjével él valahol Párizsban.

Nico Claux

 

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.