Öt félelmetes kép a múltból

Most olyan képeket hoztunk, amelyek igencsak hátborzongatóra sikerültek. A múltbeli képek valahogy mindig félelmetesebbnek hatnak, hát még a most következők. 

1. Mickey Mouse Club
A Disney-mánia csúcsán a helyi mozikban maszkokat osztogattak. Azonban a kép nem árasztja magából azt a vicces hangulatot, ehelyett inkább rémálmaidban jelenik meg hasonló. 

2. Csernobil radioaktív szemete
Az 1986-os csernobili katasztrófa után senki se lépett be a területre hosszú évekig. De 1996-ban Artur Korneyev meglátogatta a helyszínt, és borzalmas látvány tárult a szeme elé. Egy óriási gomba terjedt szét a gyár területén. A fotós képtelen volt megfelelő képet készíteni róla, hiszen a fényképezőgépre is hatott a sugárzás, így érdekesre sikerült a felvétel. 

3. Szörnyeteg bohócok a karneválon
A most következő képet 1926-ban készítették Colorado államban. A Klu Klux Klán tagjait láthatjuk az óriáskeréken. 

4. Egy férfi rengeteg emberi csonttal
Lehet valami jó magyarázat arra, hogy mit is csinál ez a férfi egy hatalmas adag csonttal? Egyébként igen. Ez a munkás Párizsban dolgozott a katakombákban az 1860-as években. Emberi maradványok kellett összegyűjtenie.

5. Félelmetes baba
Hogyha félsz a babáktól, akkor ettől teljesen ki fogsz akadni. Ez a baba ugyanis magától kúszik a földön. 1871-ben ezt vásárolhatták a szülők a gyerekeiknek.

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.