Ősi mágikus varázslattal veheted rá a nőket, hogy meztelenül táncoljanak neked

Előkerült egy 350 éves mágikus tekercs, ami bizony nagy ígéreteket hordoz magában, hiszen a varázsigével rávehetjük, hogy a nőket, hogy meztelenül táncoljanak. Elég borsos ára van, hiszen majdnem 8 millió forintnak megfelelő összegért vesztegetik. De van, ami megéri az árát, nemde? Ezt a kéziratot egy varázslócsoport birtokolta a régi időkben Essex-ben. A Mirror elmondása szerint a szöveg 476 oldalból áll, amelyben szerelmi varázslatokat találunk, emellett praktikákat, hogy lefogyjunk.

A kézirat szerint lehetséges, hogy rávegyük a nőket, hogy meztelenül táncoljanak nekünk. De hogyan is? Csak annyit kell mondanunk, hogy “ala aymala” vagy berajzolni a szavakat friss viaszba, természetesen mindezt teliholdnál.
A varázsige szerint, ha felkel a telihold, akkor friss viaszba írjuk az “ala aymala” szavakat vagy mondjuk ki őket, és a hölgy táncra perdül.
Más nagy bölcsességek szerint nagyban segíthet, hogy egy nő szerelembe essen vele, hogyha viszel neki húslevest, amit disznócsontból készítettél, de előtte írd le a nevét a papírra, és dobd bele a tűzbe, amin később a levest fogod főzni.

A kéziratot eredetileg csak 250 ezer forintnak megfelelő összegért akarták eladni, de aztán egy gyűjtő megsokszorozta az összeget, és egyre nagyobb filmet vont magára a különleges kézirat.

Essex megyének bizony nagyon régre nyúlik vissza a tradíciója a boszorkánysággal. A legrégebbi történés 1644-re datálható vissza, amikor is a legrosszabb volt a boszorkányüldözés Angliában. Ekkor Matthew Hopkins generális tartotta rettegésben az embereket. A férfi 1644-ben fedezett fel hat boszorkány Manningtree-ben, akik állítása szerint megpróbálták meggyilkolni, innentől kezdett a férfi a boszorkányokra vadászni.

1644 és 1647 között Hopkins összesen 230 embert gyilkoltatott meg, de szerencsére 1647-ben ő maga is elhunyt. Essexből származik egyébként James Murrell is, aki a legnagyobb varázslóként ismeretes a környéken.

forrás: AtlasObscura

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.