Orvosok agyi aktivitásra figyeltek fel a halál után

Az orvosok bizonyítékot találtak rá, hogy az emberek agya a klinikai halál állapotában is mutat aktivitást. A páciens agya folyamatos aktivitást mutat a szív leállása utáni tíz percben, ami hasonlatos az alvás közben tapasztaltakhoz.

Scientists from from the University of Western Ontario in Canada studied the extraordinary case of a patient continuing to release delta wave bursts after they were declared dead. We normally get these delta waves during a deep sleep (stock image)

In one of the cases, single delta wave bursts persisted after the heart had stopped and the patient was clinically dead. The experiment raises difficult questions about when someone is dead and therefore when it is medically and ethically correct to use them for organ donation (stock image)

forrás: DailyMail

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.