Nostradamus jóslatai 2016-ra

A 16. században Michel Nostradamus ezernyi dolgot írt le a civilizációnk jövőjéről. Még manapság is meglepődünk, hogy jóslatai milyen szinten váltak valóra. Nostradamus franciául, latinul és görögül írta le jóslatait négysoros, rejtett üzenetek formájában.

Már 2015-re is hátborzongató jóslatokat közölt. Nagyon sok látomása nagy tragédiákat jósol meg, mint földrengések vagy áradások. Nostradamus 74. jóslatában leírta, hogy az eltemetettek újra a földre kerülnek. Erről persze sokan zombikra asszociálunk, azonban idén Dél-Karolinában egy hatalmas áradás következtében koporsók kerültek a föld felszínére. 
Nostradamus megjósolta a nyelvi különbségek eltűnését is. A 16. századhoz hasonlítva tényleg mondhatjuk, hogy eltűntek a nyelvi különbségek, hiszen képesek vagyunk azonnal fordítani. Emellett 2015-re a jós azt mondta, hogy az emberek akár 200 évig is elélhetnek. Persze sokan megélik a százas életkort, de egyelőre a 200 feletti korral csak teknőcök büszkélkedhetnek.

Nostradamus-predictions-2016

Jóslatok a jövőre nézve
Nostradamus a 21. század elejére hatalmas változásokat jósolt. Állítólag most jött el az ideje a harmadik Antikrisztus megérkezésének Napóleon és Hitler után, aki állítólag rosszabb lesz, mint az előző kettő együttvéve. A harmadik Antikrisztus rettegésben fogja tartani a világot 27 hosszú évig. Nostradamus anagrammákat használt a megnevezésre, a harmadik Antikrisztust így Mabusnak nevezi. Sokan gondolkoznak azon, hogy vajon ki is lehet Mabus. Vele együtt egy hatalmas háború is érkezik. A jós ezer évnyi békét jósolt a pusztító háború utánra, amely körülbelül 2700-ra érkezik meg. Nostradamus a világ végét 3700-ra jósolta meg. 

 

nostradamus-predictions 2016

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.