New York vámpírjai

1996 júliusában a 36 éves Susan Walsh elhagyta Nutleyban található lakását, hogy átmenjen az utca másik oldalára és használja a telefont.  Susant azonban sohasem látták újra.

Susan Walsh eltűnése húsz évvel később is teljes mértékben megmagyarázhatatlan és az egyik legfelkavaróbb eltűnés New York városának közelében. A lány táncosként dolgozott húszas évei elején, és minden álma volt, hogy író legyen. Walshnak egyre több kapcsolata és tapasztalata lett, hogy betörjön az újságírók közé, és érdekes ügyeket derítsen fel. Eltűnése előtt egy héttel a nőnek a Village Voice-nak dolgozott egy cikken, amely Manhattan megbúvó vámpírjairól szólt. Azonban a cikket folyamatosan visszautasították, mivel nem tartották szimpatikusnak a témát. Ugyanebben az időben Walsh elmesélte egyik barátjának, hogy valaki zaklatja és járkál utána, de homályosan kezelte a témát, valószínűleg félelemből.

susan walsh murder

Két évtizeddel eltűnése után rengeteg teória van arra, hogy mi is történt a nővel. Az egyik legborzongatóbb egy New Yorkban élő vámpír szektáról szól. Mindenki úgy gondolja, hogy Walsh nem felelős a saját távozásáért, hiszen sohasem hagyta volna el családját. Ráadásul az exférjét is tisztázták a vádak alól.
Szinte azonnal Susan Walsh eltűnése után Katherine Ramsland kezdett el nyomozni New York vámpírjai után, mivel fel akarta deríteni, mi is történt Susannal. Könyveket is írt a témában, amelyek 1998-ban jelentek meg. Az 1990-es években a vámpír közösségek sokkal könnyebben tudtak szerveződni, hiszen online találták meg egymást a tagok. Ezek közül párat fel is kutatott Walsh.
Azonban Ramsland még mélyebbre merült New York City vámpíros bugyraiban. A legtöbb rituálé teljesen ártalmatlan volt, de néha belefolytak vérmegosztásban és vérivásba is, de semmi több. Éppen emiatt Ramsland nem gondolja azt, hogy New York vámpírjai tehetnek Walsh haláláról, és a rendőrség ugyanezt a következtetést vonta le. Ettől függetlenül Ramsland nem zárkózik el attól, hogy vannak erőszakos vámpírközösségek is, amit ő nem tárt fel.
A mai napig fogalmunk sincs, hogy hová is tűnhetett Susan Walsh.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.