Ann Walker félelmetes legendája

Ann Walker szelleme Nagy-Britannia egyik legismertebb paranormális legendája. Az esemény 1681-ben történt, amelyet James Graeme mesélt el. Egy nő jelent meg nála véresen, tele sebekkel és elmesélte a férfinek a meggyilkolása történetét. Ann terhes volt, amikor eltűnt és pár hétig senki sem találta meg. Állítólag Ann Walkert brutálisan meggyilkolták egy csákánnyal. Később kiderült, hogy a bűncselekményt Mark Sharp követte el. 

És Ann Walker szelleme visszatért. Elmondta, hogy Sharpot egy rokona bérelte fel, aki állítólag teherbe ejtette Annt. Graema nem cselekedett, ezért a szellem visszatért harmadik alkalommal és elmondta, hogy addig nem fogja békén hagyni a férfit, amíg nem jelenti a meggyilkolását. 

Vintage-Ghosts

A mai napig nem lehetünk biztosak abban, hogy Mr. Graeme mentálisan stabil volt-e, de az bizonyos, hogy a férfi a nyomozókat Ann Walker testéhez vezette, akit csákánnyal gyilkoltak meg. A gyilkosság helyszínén megtalálták Sharp véres cipőjét is, amely végül a férfi elítéléséhez vezetett. Végül Sharpot és Walkert kivégezték Ann Walker meggyilkolása miatt. Haláluk után Ann Walker elcsendesedett. 

Kérdés, hogy vajon tényleg meglátogatta James Graeme-t Ann szelleme? Esetleg ő gyilkolta meg a lányt és kitalált egy nagyon jó történetet, hogy másra kenje a gyilkosságot? 

Optimized-hanging-compressed

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Ann Walker félelmetes legendája

  • 2020-01-10 at 8:12 AM
    Permalink

    Esetleg látta a gyilkosságot, túlságosan félt beavatkozni és így próbált könnyíteni a lelkén?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: