Mystery Spot, ahol a fizikai törvényei nem jelentenek semmit

 A Mystery Spot elnevezésű turistalátványosság Santa Cruzban, Kalifornia államban található. A különleges hely 1941-ben nyitotta meg kapuit.

A Mystery Spot egy kicsi terület, amely a part menti vörösfenyők között található. Úgy tűnik, hogy itt a gravitáció és a fizika törvényei nem jelentenek semmit. A magasságok megváltoznak, az iránytűk nem találják északot és lendület erőssége is változik.

Rengeteg elmélet van arra, hogy mi is okozza a furcsa hatásokat ezen a helyen. Azonban hiába látogattak már el ide ezrek, többek között egyetemi professzorok és televíziós stábok, mégsem találták meg a megoldás kulcsát.

Páran úgy gondolják, hogy a Mystery Spot egy különleges elektromágneses mezőn fekszik. Mások azonban teljesen természetfelettinek gondolják a helyet, esetleg földönkívüliek beavatkozását sejtik a háttérben. 
Mások úgy gondolják, hogy a hely egy gravitációs domb. A látogatók furcsa padlókat próbálhatnak ki, amely igen érdekes illúziókat okoz odabent. Páran ezeket optikai illúzióval magyarázzák, azonban mindezek nem adnak kielégítő magyarázatot a furcsaságokra.

forrás: Wikipedia

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: