Mit is nézhetünk idén ősszel?

Szeptember 14-én indult az American Horror Story hatodik szezonja, de ezen kívül még sok mindenből szemezgethetnek a horror rajongói idén ősszel.

Akinek nincs még elege a zombikból, akkor elkaphatja a Z Nation szezonnyitóját szeptember 16-án. Azonban nem érdemes a The Walking Dead-hez hasonlítani. Sokkal kisebb költségvetéssel készül a Z Nation:

A Scream Queens némileg kilóg a felsorolásból, mivel horrorvígjáték. A történet egy elit lányszövetség mindennapjait követi figyelemmel. Egy sorozatgyilkos szedi az áldozatait a campuson, ami sok bonyodalmat okozott az első évadban. Szeptember 20-án mutatkozik be a sorozat új részekkel.

Az Exorcist (Az ördögűző) név sokaknak ismerősen csenghet. A régi klasszikus fog új köntösben bemutatkozni, szeptember 23-án. Egy gyereket megszáll a démon, és a kiűzésével két különböző karakterű pap fog megpróbálkozni. Egyikük könyörületes, de igen csendes életet élő.  A másikuk egy modern templomos lovag, akit a Vatikán nevelt az ellenségei elleni harcra.

Október 2-ig kell várniuk a rajongóknak, hogy láthassák a következő részt az Ash vs. Evil Dead-ből. Számomra a tavalyi év egyik meglepetése volt. Nem tudtam elhinni, hogy át tudja adni az ikonikus filmnek a hangulatát.Maradéktalanul sikerült neki.

Zárásként a Supernatural-t hagytam, ami a tiztenkettedik szezonját kezdi meg. Pletykák szerint hamarosan közeleg a sorozat vége. Október 13-án indítják be a Winchester fiúk az Impala motorját.

Ezeken kívül még sok sorozat várja a horror rajongóit. Azokat egy következő cikkemben mutatom be.

Dohoczki Mate

Dohoczki Máté vagyok, 26 éves, és menthetetlenül horrorfüggő. Kipróbáltam már életem során szinte mindent, de egyszerűen nem tudok leszokni. Remélem egy olyan közösségbe kerültem, ahol megértenek, és elfogadnak. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: