A legfélelmetesebb internetes legendák XII.

 

 

Hallottatok már a Fekete Szemű Gyerekekről? Hogyha nem, akkor most az internet egyik legfélelmetesebb történetét fogjátok olvasni. 

A Fekete Szemű Gyerekek témakörében rengeteg mindent lehet találni az interneten. A legenda 1998-ban bukkant fel először, elsőként egy texasi riporter, Brian Bethel említette meg őket, aki állítólag több városban is látta őket. Hirtelen nagy népszerűségnek örvendtek ezek a történetek, annyira, hogy a világ híreibe is bekerültek. Bethel még egy sorozatba is bekerült, amelyben az Egyesült Államok szörnyetegeit és misztériumait mutatták be.

A legtöbb történet nagyjából teljesen normális gyerekekkel kezdődik, kivétel természetesen a szemük, amely teljesen fekete. Nem csak a szivárványhártyájuk, hanem a szemük fehérje is tökéletesen fekete. Más leírások szerint a szemük helyén egy nagy fekete üreg található. A gyerekeket többször is látták parkolókban járkálni, esetleg üres utcákon vagy elhagyatott városi területeken. A legtöbben kapucnis pulcsit viselnek, amely eltakarja a fejük egy részét.

BEK_1-1000x750

Amikor a legenda útnak indult, akkor rengeteg különböző történet látott napvilágot. Egyetlen kapcsolat volt a gyerekek viselkedése között: általában teljesen véletlenszerűen környékezték meg az embereket egy udvarias kéréssel, például haza szerettek volna jutni, esetleg szerettek volna egyet telefonálni. Állítólag a gyerekek beszédstílusa sokkal érettebbnek hangzott koruknál. Általában elkerülték a szemkontaktust, de hogyha mégis sikerült volna a szemükbe néznie valakinek, akkor félősek, idegesek, esetleg ellenségesek lettek. A hangjuk ilyenkor hirtelen mélyebbre váltott.

Úgy tűnik, hogy sokan teljesítették ezeknek a furcsa gyerekeknek a kívánságait, mintha képesek lettek volna hipnotizálni az embereket. De sokan ennek ellenére is ellent tudtak állni a kérésnek. Állítólag, akik mégis teljesítették kívánságaikat, azokról sohasem hallottak többé. 

BEK_2-1200x933

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.