A legfélelmetesebb internetes legendák XI.

A creepypasták egyik kedvelt témája a tiltott videó, amely általában egy otthon készült felvételt jelent, esetleg egy kísérleti filmet, vagy egy televíziós műsort, aminek nem is kellett volna a képernyőre kerülnie. Hogyha megnézed, akkor megőrülsz, esetleg nem sokkal később meghalsz. Általában ezt a talált felvételt sohasem láthatjuk, mindig csak leírják nekünk. Azonban most hoztunk egy félelmetes példát, amelyben a videó mégiscsak megtekinthető.

A szélhámos című videóban állítólag halott, haldokló csecsemőket nézhetünk meg. A helyszínt nem ismerjük, csak borzalmas babák és szörnyű képek vibrálnak előttünk. A videót természetesen hamarosan felkapta az internet közönsége. Páran át is alakították a filmet.
A leghátborzongatóbb a videóval kapcsolatban, hogy azt állítják páran, akik megnézték meg lettek gyilkolva otthonukban. Az egyetlen közös elem az volt, hogy egy babát találtak eldugva az illető otthonában. A videóban egy eszperantó nyelven megírt bújtatott üzenet is található, amely így hangzik: “A gyermek (mára fiatalember) életben van és a helyi menhelyen él, nevét nem említjük. Sohasem beszél, és még most is katatón állapotban van.”
Ezek után meg lehet nézni a videót is, hogyha valakinek van kedve! 🙂

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.