Kísértetjárta szállodai szobák, ahol eltöltheted az éjszakát

Szeretnétek valami izgalmasat a következő nyaralásra? Akkor most szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani pár ténylegesen kísértetjárta szállodát, ahol a mai napig meg lehet szállni!

217-es szoba, Stanley Hotel, Colorado, Egyesült Államok
A Stanley Hotel szolgáltatta az inspirációt Stephen King Ragyogásához is. Már 1907-ben is észleltek errefelé furcsa jelenségeket. Állítólag Elisabeth Wilson szelleme tűnik fel a 217-es szobában. De sokan azt állítják, hogy nem ő az egyetlen egy rossz szellem errefelé. Elisabeth takarító volt a hotelben, akinek fontos volt a munkája halála után is. A szobában megszállok sokszor találják megigazítva az ágyat és visszapakolva a holmijaikat.

stanley-hotel

928-as szoba, Hollywood Roosevelt, Kalifornia, Egyesült Államok
Montgomery Clift az egyik híres szelleme a Hollywood Roosevelt hotelnek. Rengeteg vendég beszámolt furcsa zajokról a kilencedik emelet felől. Emellett a 928-as szobában sokan Marilyn Monroe szellemét vélték felfedezni a háló tükrében.

roosevelt-hotel

612-es és 325-ös szoba, Hawthorne Hotel Salem, Massachusetts, Egyesült Államok
A szellem a 612-es és 325-ös szobát látogatja folyamatosan. A kísértet állítólag egy nőé lehet, aki folyamatosan fel és lekapcsolja a villanyokat, kulcsokat és más fontos tárgyakat lop. Sokszor hallanak gyereksírást is az éjszaka közepén idebent.

hawthorne-hotel

324-es szoba, Toftaholm Herrgard, Svédország
A 324-es szobának tragikus története van. A történet szerint egy férfi beleszeretett a ház tulajdonosának lányába, azonban az apa nem engedte meg a házasságot, keresett egy jobban a lányához illő férfit. Ahogy a fiú megkapta a szomorú híreket, felakasztotta magát a 324-es szobában. Azóta is fantomhangokat hallanak idebent.

10 Famously Haunted Hotel Rooms You Can Spend the Night In… If You Dare

1313-as szoba, Oatlands Park Hotel, Surrey, Egyesült Királyság
Egy rögbicsapat első kézből tapasztalhatta meg a különleges szellem jelenlétét, akit Szürke Hölgynek neveznek. A Szürke Hölgy szelleme egy takarítólányé, aki kivetette magát a toronyból és pontosan a szoba előtt ért földet a 19. században.

10 Famously Haunted Hotel Rooms You Can Spend the Night In… If You Dare8-as és 10-es szoba, Battery Carriage House, Dél-Karolina, Egyesült Államok
Charleston legkísértetiesebb szállójában furcsa dolgok történnek. A nyolcas és tízes szoba különösen félelmetes, hiszen itt járkál az úriember szelleme. A férfi sokszor a látogatók ágya mellett tűnik fel.

10 Famously Haunted Hotel Rooms You Can Spend the Night In… If You Dare

302-es szoba, Hotel Del Coronado, Kalifornia, Egyesült Államok
1892-ben a 302-es szobában találták meg Kate Morgan testét, aki főbe lőtte magát. Később rengeteg kétkedés felbukkant azzal kapcsolatban, hogy Kate öngyilkosságot követett-e el, esetleg valaki megölte. Halála továbbra is kérdéses. A 302-es szobában továbbra is furcsaságokat tapasztalnak.

10 Famously Haunted Hotel Rooms You Can Spend the Night In… If You Dare

3-as, 9-es és 23-as szoba, Airth Castle, Skócia
Számos lélek található ebben a hotelben. Állítólag két gyermek és gondozójuk járkál errefelé, akik tűzesetben hunytak el. A gyerekek hangját folyamatosan lehet hallani a szobákban. Emellett egy fantomkutyáról is járnak a mendemondák, amely a kastély folyosóin járkál.

10 Famously Haunted Hotel Rooms You Can Spend the Night In… If You Dare

A rózsaszín szoba, Chillingham Castle, Egyesült Királyság
A kastélynak hosszú és véres története van, rengeteg embert kínoztak meg és végeztek ki a birtokon. A rózsaszín szoba azonban különösen félelmetes. Itt egy bosszúálló szellem kísért, amely kék fényben villog, hogyha jelen van, ezért is nevezik kék fiúnak.

10 Famously Haunted Hotel Rooms You Can Spend the Night In… If You Dare
333-as szoba, Langham Hotel, London, Egyesült Királyság
A Langham Hotelt rengeteg tekintélyes király látogatta meg, emellett más hírességek is, mint Mark Twain és Oscar Wilde. Emellett sokan állítják, hogy szellemek járnak a 333-as szobában. Sokan egy viktoriánus ruhába öltözött nőt látnak, aki az ágyukban fekszik, majd eltűnik a semmiben. Még érdekesebb, hogy a szellem csak októberben tűnik fel.
10 Famously Haunted Hotel Rooms You Can Spend the Night In… If You Dare
forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: