Kísértetjárta ház a Hudson mellett

Hogyha tovább indulsz New York városától, akkor hamarosan egy apró helységre érkezel, amelyet Nyacknak neveznek. Itt találhatunk olyan házakat, amelyek sötét múltat rejtenek magukban.

A furcsa ház az 1900-as évek elején épült, de akkor lett hírneve, amikor a hatvanas években beköltözött George és Helen Ackley. A házaspár furcsa jelenségeket tapasztalt a ház körül. Ackleyék megosztották gyermekeikkel és unokáikkal a lakhelyet és furcsa lépteket, kopogásokat, ajtónyitódásokat tapasztaltak. Sokszor az ágy is rázkódott alattuk az éjszaka közepén. Egy évtized múlva a család úgy döntött, hogy ír a tapasztalatairól. A cikk címe az lett, hogy “Kísértetjárta ház a Hudson mellett”. 

Ackley asszony elmondta, hogy több kísértet is lakik a házukban. A lánya éjjelente mindig arra ébredt, hogy rázkódik az ágy. Ráadásul egyik fia egy tengerészgyalogos kísértetét látta a pincében. A családot a kísértetek egy teljes évtizeden keresztül kínozták.
Később egy másik család vette meg a házat, amelyből később per lett, hiszen hamarosan kitudódott, hogy a család nem mesélte el a ház paranormális múltját, amikor árulni kezdte azt. A családnak elvesztette a pert és fizetniük kellett.

forrás: TheGhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.