Kik azok az alakok az ágyad lábánál?

Egy médium írta le, hogy évekkel ezelőtt felébredt az éjszaka, és különleges alakok álltak az ágya előtt. Természetes azonnal átölelte magát a karjával, hogy megvédje magát a betolakodóktól. Párszor pislogott, majd rájött, hogy senki sincs ott. Bármikor előfordult ez vele, akkor teljesen más arcokat látott. Évekig, ha felébredt éjjelente, akkor embereket látott maga körül.

Azt mondta, hogy ezek a furcsaságok akkor történtek, amikor ereje megnövekedett. Médiumként ráébredt tehetségére, és elkezdett gyakorolni embereken is. Ráébredt, hogy képes kommunikálni a másik oldallal is.  Azonban azt nem tudta, hogy kik is állnak az ágya körül. Kik azok a lelkek, akiket ennyire élénken lát? Ezért elhatározta, hogy megkérdezi tőlük, hogy mit is szeretnének. Minden éjjel ugyanazt a választ kapta: semmit. Évekig próbált választ találni a kérdésére, de semmit se hallott. Ez furcsa volt számára, hiszen általában sohasem hallgatnak el a lelkek, amikor kommunikálni kezd velük. 

deadgirl
Egy idő után már nem is ijedt meg a lelkektől, de ettől függetlenül elege volt a témából. Ráadásul rengeteg kliense osztotta meg az évek során, hogy hasonló alakokat láttak az ágyuk körül alvási paralízisben. De vajon kik is ezek az alakok? Erre az évek során se talált választ. De ettől függetlenül a jelenség igazán hátborzongató. Veletek előfordult már hasonló?

figures

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “Kik azok az alakok az ágyad lábánál?

 • 2015-04-23 at 2:34 PM
  Permalink

  Még 15 éves lehettem, mikor az első kollégiumi éjszakámat töltöttem. Egyedül voltam a szobában, a két szobatársam még nem érkezett meg. Egyszer csak hajnali háromkor arra ébredtem fel, hogy megreccsen a szekrény. Mikor kinyitottam a szemem, akkor úgy öt-hat fekete, emberi figurát láttam az ágyam körül. Volt köztük egy alacsony, és sokkal szélesebb, vagy dagadtabb, nem tudom.
  Amikor megláttam őket, azonnal pánikolni kezdtem, de nem tudtam ordítani. Úgy éreztem, hogy ha megszólalok, akkor észrevesznek. A következő pillanatban egyszerűen sarkon fordultak, és elindultak a fal felé. Egyszerűen belesétáltak, és végül egy árnyalak lett belőlük, és végül eltűntek.

  Reply
  • 2015-05-03 at 11:24 AM
   Permalink

   Ez nagyon ijesztő! Azóta felbukkantak megint?
   Én sosem láttam hogy megálltak volna az ágyam körül. Átsuhanásokat látok összesen, meg szemem sarkából hogy egy feketeség kibújik a sarkon, amikor odanézek visszahúzódik. Fényes felületek hirtelen pár másodperces elfeketülését. Nem vagyok paranoiás és semmiféle halicunációs betegségem sincs de egyszerűen nem tudom hová tenni ezeket a fekete lényeket.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: