Kétmondatos rémtörténetek a borzongás rajongóinak

Mára hoztunk pár nagyon érdekes történetet. Eddig azt hittétek, hogy kétmondatos történetek biztosan nem képesek megijeszteni az embert? Hát ezt most megcáfoljuk!

1. Az üveg kopogására ébredtem. Először azt hittem, hogy ablakot kocogtatják, később újra hallottam, egyenesen a tükör felől.

2. Az utolsó dolog, amit megpillantottam, hogy az éjjeliszekrényemen fekvő óra 12:07-et mutat, miközben az valami rothadó körmeit végighúzta a mellkasomon, másik kezével pedig feltörő sikolyomat fojtotta el. Hirtelen felültem, megláttam, hogy az órám 12:06-ot mutat, majd meghallottam a szekrényem ajtajának nyikorgását.

3. Kutyákkal és macskákkal nőttem fel, így hozzászoktam a kaparászó hangokhoz. Most, hogy egyedül élek, már sokkal zavaróbbak.

4. Megkérdezte, hogy miért veszem olyan nehezen a levegőt. Elmondtam neki, hogy ez nem én vagyok.

5. A feleségem felébresztett tegnap éjszaka, és elmondta, hogy betörtek a házunkba az éjjel. Két évvel ezelőtt gyilkolta meg egy betörő.

6. Arra ébredtem, hogy a bébimonitoron egy megnyugtató női éneket hallok. Megfordultam az ágyban, és a feleségem mélyen aludt mellettem.

7. Mindig úgy gondoltam, hogy a macskámnak problémái vannak, hiszen minden egyes nap mereven nézett engem. Később azonban rájöttem, hogy nem rám néz, hanem a hátam mögé.

8. Zene a fülnek egy baba nevetése. Kivétel, hogyha hajnali egy van, és te teljesen egyedül vagy a házban.

9. Alig vártam, hogy munka után meglátogathassam a legjobb barátnőmet és a kisbabáját. A lakásomban helyezték el mindkettejük holttestét.

10. Kellemes álmom volt, de kalapács hangja felébresztett. Hamar ráébredtem, hogy egy zárt koporsóban fekszem.

11. Volt egy kép a telefonomban magamról, miközben alszom. Egyedül élek.

12. A lányom hangos ordítására ébredtem az éjszaka közepén. Elmentem a sírjához, és megkértem, hogy hagyja abba, de mégsem tette.

forrás: 9GAG

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: