Jersey élő szörnyetege egyenesen a rémálmaidból

Ez a maszk egyenesen a rémálmainkból lépett elő. A most következő történetben Jersey szörnyetege szerepel, aki terrorban tartott rengeteg ártatlan embert.

Edward Paisnel állítása szerint a sátán gyermeke volt, ezért viselte ezt a borzalmas női parókás maszkot. Jersey szigetén 1960 és 1971 között rettegésben tartotta az embereket. Munkálkodása alatt sokan gondolták, hogy a férfi ténylegesen egy szörnyeteg reinkarnációja, hiszen csipán teliholdkor kereste áldozatait, akik mind fiatal lányok és fiúk voltak. Bemászott elsötétített otthonaikban, és el akarta ragadni a rémült gyerekeket az ágyukból. Hurkot kötött a nyakukra, és kiélte rajtuk beteg álmait.

Beast_Mask
A tárgyalása során Paisnel Gilles De Rais-hez hasonlította saját magát, a 15. századi francia nemeshez és okkultistához, aki a Kékszakáll című történetet is inspirálta. A férfi gyerekeket vitt a kastélyába, és ott ajánlotta fel őket az ördögnek. 

paisnel
Paisnel maga is alakított ki szentélyt a sátánnak egy elhagyatott pajtában. A nehéz, vörös függönyök mögött sátáni szimbólumok rejlettek. Kisállatokat áldozott fel a helyszínen, és ott készült fel az éjjeli portyára. 
Szemtanúk szerint Paisnel kettős személyiségként élte életét. Nappal kivételes munkás volt, rendes tagja a társadalomnak. Ő és felesége árva gyerekeket fogadtak be lakásukba. Azonban éjjel teljesen átalakult.

PASINEL-_ESCORTED-TO-TRIAL_Jersey-Post
Ráadásul csak egy évtized borzalma után sikerült elfogni a férfit. A rendőrség állította meg autóját, amelyben még mindig szörny jelmezét viselte. A rendőrök elmondták, hogy az eset után rémálmok gyötörték őket, annyira riasztó volt a férfi külseje.
A férfit 1971-ben ítélték el erőszaktétel és bántalmazás vádjával összesen harminc évre. A férfi 1994-ben halt meg. 
Állítólag a szörnyeteg tevékenykedése alatt rengeteg gyerek is eltűnt, azonban ezek a mai napig megoldatlanok, nem sikerült rábizonyítani őket Paisnelre. 2008-ban ugyan találtak egy gyermeki koponyát, amely kapcsolatba hozható vele, azonban ezek a részletek homályba vesznek.

Beast_Mask2-900x750 PAINSEL_TRIAL_Jersey-Post

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.