Jelek, hogy lelkek vannak a közelünkben

Most különleges jeleket hoztunk nektek, amelyek arra utalhatnak, hogy elhunyt szeretteink a közelünkben vannak. Ezek a furcsaságok talán kevésbé ismertek, mint az eddigiek, amelyeket tárgyaltunk.

1. Fizikai jelek
Néhány esetben a szeretett személy üzenetek formájában kommunikál velünk. 1982 augusztusában Marion Luoma és számos családtagja vezetett haza a testvére, Stacy esküvőjéről. Hosszú volt az út, így alig várták, hogy hazaérjenek. Az édesanya az autópályán kezdte érezni, hogy valami nincs rendben a családdal. A nő mellkasi fájdalmat érzett, ami hirtelen el is múlt. Ahogy hazaértek, a telefon csöngeni kezdett.  A nagypapa halálhírét közölték.

ghost-physical-signs

2. Furcsa álmok
Hogyha a szeretett személy meglátogat álmodban, és ténylegesen elköszön, azt biztos jelnek vesszük. Azonban ennél furcsább álmok is jelenthetik a búcsúzást. Laure Pelletier egy jelet várt az édesanyjától halála után, de semmi sem történt. Aztán egyik éjjel furcsa álmot látott. Álmában megkérdezte a bátyját, hogy hol van az anyjuk, mire ő azt válaszolta, hogy a 99 étteremben, Methuenben, Massachusetts államban iszik valamit Rich-csel. Rich édesanyjuk közeli barátja volt. Laura nem erre a jelre vált, de az üzenet tiszta volt. Az édesanyja boldog és biztonságban van egy barátja társaságában.

weird-dreams

3. Dalok, amik a fejedbe ragadnak
Mary Lou Moriarty édesapja már egy hónapja meghalt, amikor a lány furcsán ébredt az egyik reggel. Egy dal játszódott le a fejében újra és újra. A dal a Papa Can You Hear Me? című szám volt. A dalról azonnal az apjára gondolt, aki szerette a számot. A lány hangosan kezdte el reggel énekelni a dalt, pár pillanattal később egy fakanál esett le a pultról mellette.

songs-stuck-in-your-heads-ghosts

4. Villogó fények
Maria DeFatimát folyamatosan meglátogatja édesanyja. Maria egészen haláláig gondoskodott beteg édesanyjáról. Egyik nap a konyhában állt, és érezte édesanyja jelenlétét. Hangosan énekelni kezdett egy dalt, amit mind a ketten ismertek, mire az egyik villanykörte villogni kezdett. Egészen addig csinálta, amíg abba nem hagyta az éneklést.

flickering-lights-ghosts

forrás: GhostTheory

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: