James Jameson megetetett egy szolgát a kannibálokkal

James Jameson, a híres Jameson ír whisky cég megalapítója. Azonban borzalmas csontvázak lapulhatnak a szekrényében. A pletykák szerint egyszer megvett magának egy tízéves kislányt hat zsebkendőért, és csak azt szerette volna, hogyha a kannibálok megölik, megcsonkítják, majd megeszik. A New York Times szerint Jameson megszállottja volt a kannibalizmusnak, és szerette volna első kézből megtapasztalni az eseményt.

Jameson 1890-ben utazott Afrikába, hogy beteljesítse beteg vágyait. Jameson azonnal beszédbe elegyedett egy kannibál törzs vezetőjével, elmondta, hogy mindenképpen meg akarja tapasztalni az eseményt, így vásárolt magának egy rabszolgalányt az alkalomra.
Jameson hamarosan visszatért egy tízéves kislánnyal, akit összesen hat zsebkendőért vásárolt meg a közeli rabszolga-kereskedőtől. Ez volt az ajándéka a törzsnek az “élményért” cserébe.


A szemtanúk szerint a kannibálok egy fához kötözték a lányt, kétszer hasba szúrták, aztán a helyiek darabokat hántottak le a testéből, amit Jameson lejegyzetelt a füzetébe. Jameson és fordítója hamarosan újra a törzsfőnök sátrába mentek, ahol Jameson kiszínezte a rajzát.
A borzalmak végre Jamesonnak hat befejezett vízfestékes képe volt a kannibálok lakomájáról. Az nem tisztázott, hogy Jamesont valaha elítélték el ezzel az esettel kapcsolatban. A reklámokba biztosan beszivárgott, ugyanis azokban Jameson whisky reklámban egy férfi megmentett egy fiatal lányt a keselyűktől.
Fontos, hogy ez a James Jameson az örököse, és nem az eredeti alapítója volt az ismert whisky cégnek.

forrás: ModernNotion

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.