Igazi emberek mutáns szupererőkkel

 

Most nagyon különleges dolgokat fogunk bemutatni. Olyan embereket hoztunk, akik olyan betegségektől szenvednek, amely már hasonlít a szupererőkhöz.

Hiperhajlékonyság
Javier különleges genetikai betegséggel született, amelyet Marfan-szindrómának neveznek, amely a kötőszöveteket nagyon rugalmassá teszi. Sokaknál ez akár halált is okozhat, de Javier egyszerűen csak nagyon magas, vékony és borzalmasan hajlékony. A férfi már számos horrorfilmben is megjelent, például a REC filmben, de a mozgását a Mama című filmben is felhasználták. 

01_26175046_c3b4c0_2711684a-1050x700

Fájdalommentesség
Vannak emberek, akik egyáltalán nem éreznek fájdalmat, bármit megtehetnek magukkal. Tim képes megrázni magát, belemélyeszteni a körmeit a testébe, tud tűzön járni, és minden más ehhez hasonlót. Genetikai mutációval született, melynek eredményeképpen nem érez fájdalmat. Az érintést és a hőmérsékletet képes érzékelni, de a fájdalmat egyáltalán nem.

Szupererő
Liam még mindig gyerek, de egy genetikai betegséggel született, amely miatt sokkal gyorsabban nőnek izmai. Liamnek nagyobb izmai vannak és kevesebb zsírja, mint bármely más kortársának, azonban sokkal többet kell ennie másoknál. Sok kisfiú vágyna hasonló képességekre.

Távoli érzékelés
Etienne-nek furcsa megérzései voltak. Egy kikötőben dolgozott, hiszen sokkal előbb megérzte a hajók érkezését, mint kellene. Állítólag érezte az atmoszféra és a levegő változásait. A férfi 1760-ban élt, sokan tesztelték képességeit, de 111 hajóból 109 érkezését pontosan be tudta jósolni.

Tűzgyújtás az elme erejével
1982-ben a fiatal Benedetto Supino felgyújtotta a fogorvosának rendelőjét tízéves korában, mivel a képregény, amit olvasott hirtelen lángokba borult. A fiú azt állította, hogy ő csak gondolt a tűzgyújtásra, nem tett semmit. Később demonstrálta képességeit játékokon is. Később a fiú kissé veszélyessé vált, hiszen házukban bútorok, könyvek és ruhák lobbantak lángra. Egy parapszichológus tanította meg kontrollálni képességeit, azóta nem hallatott magáról a fiú.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.