Igazi bűntények, amelyeket a Ouija-tábla inspirált

A paranormális események iránt rajongók ismerik a Ouija táblát, amellyel akár átjárót is teremthetsz a holtak és a mi világunk között. A horrorfilmek körében is népszerű, hiszen hamarosan új Ouija film kerül a mozikba. Most viszont olyan bűntetteket fogunk nektek megmutatni, amelyeket a tábla inspirált.

Bírósági eset
1994-ben egy biztosítási brókeret, Stephen Youngot elítélt azért, amiért meggyilkolta Harry és Nicola Fullert angol házikójában. Állítólag az esküdtek Ouija táblát használtak, hogy elítélhessék a férfit. Úgy döntöttek, hogy megkérdezik az áldozatokat pár üveg bor mellett, hogy ki is követte el a gyilkosságokat. Az első tárgyalásnál nem ítélték el a férfit, hiszen a bíró komolytalannak tartotta  módszereket, de a második tárgyalásnál már bűnösnek találták.

A tábla vette rá a tettre
Egy 14 éves fiú szúrt sebekkel került kórházba Texas államban 2012-ben. A rendőrséget teljesen megrendítette, hogy egy 15 éves barátja volt felelős a tettért. Az eset még furcsább lett, amikor a támadó azt állította, hogy a Ouija tábla vette rá, hogy kövesse el a bűntényt. A 14 éves fiúnak belső sérülések miatt több napig kórházban kellett feküdnie, de szerencsére túlélte az esetet. A rendőrség állítása szerint a támadó ténylegesen elhitte, hogy a tábla hatására támadta meg barátját.

ouijaboard3-1200x753

A karácsony esti tragédia
2014-én szentestéjén Paul és Margaret Caroll paranoiás állapotba került a tábla használata után. A páros azt hitte, hogy borzalmas lelkek szállták meg otthonukat. Az egyik ilyen gonosz lélek kutyájukat, Mollyt szállta meg, ezért muszáj volt megölniük szerencsétlen állatot. A kádba fojtották, majd feldarabolták, és le akarták erőltetni a testrészeket a csatornába, de a rendőrség lefülelte őket. A rendőrség letartóztatta Pault, de Margaret és lányuk újra használták a táblát, amely állítólag megjósolta közelgő halálukat. Később a házukat is felgyújtották, hogy megtisztítsák a helyszínt.

A Ouija csapda
Nathaniel Bar-Jonaht 1999-ben börtönözték be, miután elrabolt és meggyilkolt számos gyereket élete során. A letartóztatása után kiderült, hogy a gyilkos imádta az emberi húst és recepteket is találták nála. Állítólag a szomszédjainak is szolgált fel az emberhúsból. Bar-Jonah már ötéves korában azt mondta egy lánynak, hogy a Ouija-tábla képes megmondani a jövőt, hogyha lemegy vele a pincébe, ahol aztán megpróbálta megfojtani a lányt. Egyetlen szerencséje volt, hogy édesanyja megmentette.

Egy nő leszúrta vejét
Brian Roach békésen aludt, amikor anyósa, Carol Sue Elvaker kést szúrt a mellkasába. Sérülései végzetesek voltak. Elvaker később elmondta lányának, hogy Briannek meg kellett halnia. Emellett abban is biztos volt, hogy tízéves unokáját megszállta egy démon. Szerencsére lányának sikerült elvennie tőle a kést, de ennek ellenére anyjával maradt. Elvaker később is megpróbálta megölni mindannyiukat. Elvaker azután őrült meg miután használta a család Ouija tábláját. Később Tammyt is letartóztatták, mert nem jelentette fel azonnal anyját.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: