Igaz történetek, amik horrorfilmek lettek III.

Ma a Snowtown-i gyilkosságok című 2011-es film háttértörténetét fogjuk nektek megmutatni. A krimi szintén igaz történeten alapul.

John Justin Bunting Adelaide-ba költözött Ausztrália egyik helységének kertvárosi részébe. Ő és követői: Robert Joe Wagner, Mark Haydon és James Vlassakis legalább tizenegy helyi embert kínoztak és öltek meg. Nyolc testet hordókba rejtettek és egy pincébe helyeztek el. Bunting azzal indokolta a gyilkosságokat, hogy meg akarja szabadítani a társadalmat a pedofiloktól, homoszexuálisoktól és a gyenge emberektől és mindenkitől, akiket nem igazán szeretett.

letöltés (1)
Bunting és Wagner első áldozata egy fogyatékos személy volt, akit Ray Davisnek hívták. Bunting természetesen eldöntötte, hogy a férfi valószínűleg pedofil. Davis kínozta meg a férfit, majd halálra fojtogatta. A kínzások egyre rosszabbak lettek, ahogy növekedett az áldozatok száma. Akár két napig is kínozták az embereket, mielőtt meghaltak volna. 

letöltés
Miután Bunting és Wagner meggyilkolták Haydon feleségét, Elizabethet, akkor a rendőrség elkezdett a csapat után nyomozni. Az utolsó gyilkosságukat szinte rendőrségi megfigyelés alatt követték el. A rendőrség megtalálta a pincében a hordókat, a bilincseket, a késeket, vérfoltos fűrészeket, pisztolyt és még eszközöket, amiket elektrosokkhoz használtak fel. 
2011-ben készítettek az esetből filmet, amelynek a Snowtown címet adták. Aki szereti a thrillereket, azoknak bizonyára tetszeni fog.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: