Igaz történetek, amelyek horrorfilmek lettek VI.

Ismeritek a 2007-es Határvidék (Borderland) című horrorfilmet? A történetben három Texas államból származó egyetemi hallgató utazik a mexikói határ melletti városba diplomaosztójuk estéjén, hogy ünnepeljenek. Azonban összetalálkoznak egy olyan törzzsel, amely emberi áldozatokat szokott bemutatni. Gondolnátok, hogy ez a történet igazi sztorin alapul?

Adolfo Constanzo igazi gyakorlója volt a fekete mágiának. A Palo Mayomba nevű afro-karibi vallás egyik változatát használta, amelyben ténylegesen állatokat áldoznak fel. Ez a vallás nem foglalt magában emberáldozatokat, de Constanzo úgy döntött, hogy saját képére formálja azt.
A vallási irányzatának vezetője lett, emellett mélyen beleásta magát drogos ügyekbe is. Constanzo nevéhez így 23 ember rituális meggyilkolása köthető Matamaros városában, amely Mexikóban található. Mindezeket a gyilkosságokat 1988 és 1989 között követte el. 

borderland-2007-1
Az áldozatok szervei arra szolgáltak, hogy Constanzo mágikus dolgokat végezzen velük. Állítólag ezzel védte meg a bandáját az ellenséges csapatoktól. Szereleme és követője, Sara Aldrete Villareal elmondta, hogy úgy érezte, követnie kell a férfit, bármit is mond. 
A szekta védjegye volt, hogy az áldozatok gerincéből készítettek nyakláncokat. Constanzo végül öngyilkosságot követett el, amikor a rendőrség rátalált. A szekta ténylegesen meggyilkolt egy amerikai főiskolás fiút, Mark Kilroyt.
A 2007-es Borderland Constanzo gyilkos szektáját mutatja be nekünk. 

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.