Igaz történetek, amelyek horrorfilmek lettek V.

Alfred Packer a leghírhedtebb kannibál az Egyesült Államok történetében. 1874-ben Colorado aranybányáiban töltötte Alfred és még öt barátja a telet, hiszen úgy gondolták, hogy kibírják a telet, amíg nem érkezik meg a tavasz. Úgy fest, hogy ez mindenki számára végzetes döntés volt, egyedül Alfred élte túl a borzalmakat.

Sohasem tudhatjuk meg, hogy mi is történt a hat férfivel pontosan, amíg a Sziklás-hegységbe szorulva várták a végzetüket. Alfred azonban elmondta vallomásában, hogy egyik társa megölte a többieket, ami miatt Alfrednek nem volt más választása, le kellett számolnia társával. Mások azonban úgy gondolják, hogy Alfred ölte meg társait, és próbálta egyikükre kenni az egészet. Természetesen ezt sohasem tudhatjuk meg.

MV5BMjExNTQ0MDE4N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjI1NjAzMQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_AL_
Amit tudunk az az, hogy Alfred túlélte a telet, sőt egész sokat vándorolt, hogy más embereket találjon. Alfred egy indiánrezervátumba érkezett meg, ahol gyanakodni kezdtek rá, hogy emberhúson húzta ki a telet. A kikérdezést során Alfred bevallotta, hogy emberhús volt nála az út során.
A történetből 1999-ben Farkaséhség (Ravenous) címen készítettek horrorfilmet, amelyet minden horrorosnak érdemes megnéznie!

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: