Húsz félelmetes kép egy elhagyott Disney parkról

Már korábban írtunk nektek Creepypasta történetet is egy elhagyott Disney-parkkal kapcsolatosan (ide kattintva el is olvashatjátok), azonban most képekkel jelentkezünk. A most következő vízipark 1976 júniusában nyitotta meg kapuit, azonban 2001-ben be is zárták. 2005-ben úgy tűnik, hogy a park soha többé nem nyit ki újra. A Disney parlagon hagyta a különleges területet.
A 15 év természetesen meglátszik a helyszínen. A Park negyvenedik évfordulója alkalmából egy fotós, Seph Lawless látogatott a helyszínre, hogy képeket készítsen a River Countryról. Most mi is megnézhetjük ezeket!

untitled-2_2 untitled-4_1 untitled-8 untitled-10 untitled-11 untitled-19 untitled-21 untitled-23 untitled-25 untitled-29 untitled-30_0 untitled-31 untitled-32 untitled-35 untitled-37 untitled-44 untitled-45 untitled-46 untitled-47

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.