Horrorfilm ajánló 2015-ből

Ugyan már lassan vége a januárnak is, de mégis úgy gondoltam, sosem késő igazán jó horrorfilmeket ajánlanom, amiket mind a tavalyi évben láttam. Ti esetleg tudnátok még hozzátenni a listához?

Crimson Peak (2015)
Családi tragédia után egy lány egy különös kívülállóval köt házasságot, és elköltöznek közösen Angliába egy furcsa kastélyba, amely hatalmas titkokat rejt.

maxresdefault

It Follows (2015)
Lehetséges szexuális úton átadni valakinek egy démont? Az It Follows világában igen. Idegtépő hajsza következik ezek után.

The Visit (2015)
Egy testvérpár életében először látogatja meg nagyszüleit, akik igencsak furcsán viselkednek.

Knock Knock (2015)
Egy családapa egyedül marad éjszakára, amikor is két idegen bekopog az ajtón. A lányok rávetik magukat a férfire, akinek sorsa megpecsételődik.

knock2

Krampus (2015)
A karácsony jó szellemét elűzve a Krampusz érkezik meg egy családhoz, akiknek minden erejüket be kell vetniük a túlélés érdekében.

The Green Inferno (2013)
Egy csapat egyetemista elindul esőerdőket menteni Dél-Amerikába. Aztán találkoznak egy csapat bennszülöttel, akik cseppet sem kedvesek.

The Harvest (2013)
Egy fiatal lány szülei halála után nagyszüleihez költözik. A szomszédban találkozik egy beteg kisfiúval, akinek házában különös titkok lapulnak.

Tales of Halloween (2015)
Egy csokor halloweeni horrortörténet, igazán jó és hátborzongató szórakozás.

images

Unfriended (2015)
Érdekesen ábrázolt horrortörténet, ahol egy Skype-os szellem bánik el borzalmas barátaival.

What We Do in the Shadows (2014)
Hogyha jól akartok szórakozni a vámpírok életén, akkor a What We Do in the Shadows különösen jó választás lesz.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: