Horrortörténetek a való életből

1. A hotelben éjszakázó vendég félelmetes története

Sok mindenkinek félelmetes momentumot jelent kidugni az egyik lábát a takaró alól, hiszen ilyenkor a fejünkbe ugrik rengeteg horrorfilm. Gyerekkorunk óta aggódunk azon, hogy valami rejtőzik az ágyunk alatt, persze általában ez a félelem teljesen alaptalan. Persze valamikor életre kel ez a félelem. 
2003-ban történt egy félelmetes eset, amikor egy vendég furcsa szagra lett figyelmes szobájában Kansas városában, amelyről panaszkodni is kezdett a személyzetnek. Három napon keresztül szellőztettek a szobában, ráadásul rengeteg illatosítót is használtak, de a szag nem tűnt el. 
Amikor a takarítók átfésülték a szobát, akkor egy oszló hullát találtak az ágy alatt, amelyben három éjszakán keresztül aludt a vendég.

2. Megmagyarázhatatlan telefonhívások
2008. szeptember 12-én két vonat karambolozott Los Angelesben, amely 25 ember halálát okozta. Az egyik utazót, Charles E. Pecknek hívták, aki egy állásinterjúra utazott Los Angelesbe. Annyira reménykedett abban, hogy megkapja az állást, hogy meg is ígérte menyasszonyának, hogy elveszi feleségül, hogyha megkapja az állást. Az elkövetkező tizenegy órában Peck telefonjáról rengeteg hívás indult a menyasszonya, fia, bátyja, húga és mostohája felé. Összesen 35 telefonhívást kaptak a szerettek, de amikor válaszoltak, akkor csak statikus zajt hallottak. Amikor visszahívták, akkor azonnal az üzenetrögzítőre kapcsolt a telefon. A család optimista volt, abban reménykedtek, hogy Charles életben van, és segítséget hív. Később kiderült, hogy Peck az ütközés után azonnal meghalt, így semmiképp sem tudott telefonálni. A legfurcsább az, hogy sohasem találták meg a telefont.

10-real-life-horror-stories-that-will-probably-ruin-your-day-393691

3. Emailek a holtaktól?
Jack Froese szívrendellenességben halt meg 32 éves korában. Eddig nincs semmi érdekes a történetben, de novemberben Jack barátjai emaileket kaptak a férfitől. A család és a barátok bevallották, hogy senki sem tudta a férfi jelszavát a postafiókhoz.
Ráadásul az üzenetek olyan személyes információkat tartalmaztak, amelyeket csak Jack tudott. Valószínűleg egy beteges hackertől származtak az üzenetek, de sohasem bizonyították be, honnan is erednek az emailek. 

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Horrortörténetek a való életből

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.