Hogy védekezzünk idegenek ellen?

Nem hagyhatunk senkit tanácsok nélkül arra az esetre nézve, ha valaki esetleg azt gyanítja, hogy a földönkívüliek épp pont rá fenik a fogukat, hogy elrabolják.

Mit tehetünk ebben az esetben? Sőt, hogyan akadályozhatjuk meg? Nos, első lépésként vásárolhatunk dögcédulát, amin jelezhetjük földönkívüli elrablóinknak, hogy hol lakunk, ha esetleg vissza is hoznának minket.

Következő lépésként érdemes a Jelek című film tanulságát megfogadni, és védekezni a gondolatolvasás, és az elme mindenféle befolyásolása ellen. Esetleg érdemes edzeni, hogy megverjük őket, hátha akkor könnyebben elkapható, és az űrbe szállítható embertársainkat választják kísérletezéseikhez.  De védekezhetünk ellenük elménk erejével, és tréningezhetjük magunkat arra is, hogy megérezzük, ha éppen megérkeznének. Természetesen nem árt, ha soha sem vagyunk egyedül, és együttes erővel akár győzhetünk is.


Mivel egyesek úgy vélik, hogy az elrablásokért csak felerészben felelősek az ufók, sok esetben az igazi elkövetők a bukott angyalok, így esetenként az is segíthet, ha fohászkodunk és imádkozunk.
Az ima csak bukott angyalok ellen segíthet, de mindenféle emberrablás ellen hasznos segítség lehet, ha sötétítőket szerelünk fel az ablakokra, így jelenlétünk észrevétlen marad a zsákmányra vadászó földönkívüliek előtt. Ennek következtében nem minket, hanem valaki olyat választanak, akinek az ablakán át be lehet látni.

Akadnak azonban olyan tanácsok is, amelyek logikáját mi is nehezen értjük. Ugyanis nagyobb esélyünk van rá, hogy gaz földönkívüliek ragadjanak el minket kedves szülőbolygónkról, ha lefekvés előtt pizzát eszünk vagy a nap bármely szakában füvezünk. Ezeket a szokásokat érdemes tehát abbahagyni, kivéve, ha pont el akarjuk érni, hogy elraboljanak.

Forrás buzzfeed

Gitta Sereg

Mindig érdekelt, hogy mit tudunk megosztani egymással, talán ezért is írok. Hobbijaim: a kreatív írás és a mitológia, meg a főzés-sütés. Itt az előbbi kettővel ismerkedhettek meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.