Hat félelmetes kísértetjárta hotel Ázsiában

Ki ne szeretné a szuper kísértettörténeteket? Épp emiatt úgy gondoltuk, hogy ma muszáj lesz felvillantanunk nektek Ázsia legfélelmetesebb hoteljeit!

Six Haunted Hotels In Asia

1. Buma Inn

A Buma Inn Pekingben található, és bosszúszomjas szellemek laknak a falak között. A történet szerint egy férfit a séf gyilkolt meg a hotelben. A séf megmérgezte az ételt, majd öngyilkosságot követett el. A mai napig nem lehet tudni, mi is volt a gyilkosság indítéka. Ennek ellenére az áldozat lelke továbbra is mérges maradt, és bosszút szeretne állni a gyilkosán. A szellem a folyosókat járja éjjelente, csak azt nem tudja, hogy gyilkosa már régen meghalt.

2. Savoy Hotel

A Savoy Hotel Indiában található Mussoorie városában. Állítólag errefelé kísért Garnet Orme, aki szintén a folyosókat járja. 1910-ben a hölgy mérgezés áldozata lett, amit sosem tisztáztak. A furcsa eset ihlette meg Agatha Christie-t, hogy megírja első regényét.

3. Pelabuhan Ratu

Indonéziában, Nyugat-Javában találjuk ezt a hotelt, ami szintén a szellemek miatt különleges. A helyszínen nem mást kísért, mint egy tengeri istennő, Nyai Loro Kidul. Az istenség a 308-as szobában lakik, amit folyamatosan üresen hagynak, hogy ne zavarja senki. Az istenség állítólag szörfösöket és úszókat rángat ki a vízből, akik zöld úszóruhát viselnek, és megöli őket. Szóval, a látogatókat is arra bátorítják, hogy ne viseljenek zöldet. A 308-as szoba viszont zöld, hogy az istenség jól érezze magát.

4. Diplomat Hotel

A Fülöp-szigeteken is találhatunk egy igencsak félelmetes szállodát. Baguio városában egy olyan hotelt találhatunk, ahol bizony számos kísértet jár. A hotel építése előtt egy menekültszállást találhattunk itt az első világháború idején, amit aztán a japánok lebombáztak, ezzel rengeteg ember halálát okozva. Ezek az ártatlan emberek kísértenek a szálloda fala között.

5. Tambun Inn

Ipoh városában, Malajziában nagyon népszerű hotelt találhatunk, ami bizony tele van kísértetekkel. Állítólag rengeteg kísértet bántalmazza a vendégeket. Főleg akkor jelennek meg, ha lekapcsolják a villanyokat, ordítanak és mindenféle hangot adnak ki.

6. Grand Hyatt

Nem meglepő, hogy a Taipeiben található Grand Hyatt hotelben számtalan szellem kísért, hiszen a második világháborúban rengeteg embert végeztek itt ki. Az üres szobákból folyamatosan hangokat hallanak, ezért már rengeteg szakértőt kértek fel, hogy rituálékat hajtson végre.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.