Három jel, hogy találkoztál valakivel az előző életedből

Érezted már úgy, hogy valakivel könnyebben és gyorsabban alakítottál ki kapcsolatot, mint másokkal? Lehetséges, hogy karmikus kapcsolatról van szó és már jóval régebben ismered az egyént, mint gondolnád.

1. Azonnali kapcsolatot érzel
Hogyha valaki olyannal találkozol, aki az előző életedből csöppent ide, akkor azonnali kapcsolatot érzel. Ez akár lehet olyan személy is, akit egyáltalán nem kedvelsz, de képtelen vagy megmagyarázni, hogy miért.

2. A kapcsolat szinte telepatikus
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mentális üzenetekkel is tudtok kommunikálni, azonban minden egyes szava érdekelhet a másik személynek. Talán gondolsz rá, és a következő pillanatban SMS-t kapsz tőle, esetleg sejted mit fog mondani egy-egy üzenetedre. Ez olyan kapcsolat, amit nehezen lehet megmagyarázni.

deja-vu

3. Látod a szemében
Ha a szemébe nézel, úgy érzed, hogy már láttad ezt a tekintetet. Ez valamiféle furcsa deja vu érzést okoz. Hogyha ilyen történik veled, akkor érdemes felfigyelni rá. Sokan úgy gondolják, hogy a szemek nem változnak, amikor az egyik életből a másikba megyünk, így képesek lehetünk felfedezni egy régi tekintetet egy idegenében.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: