Három igazi rendőrségi jelentés

A rendőrség nagyon sokszor találkozik olyan eseményekkel, amelyek megmagyarázhatatlanok. Most három igaz történetet hoztunk nektek a rendőrség tapasztalatairól. 

Igazság az ismeretlenből
Egy rendőrnyomozó, Mark még csak két éve dolgozott Oregon államban a kapitányságon, amikor furcsa esettel találkozott. Mark egyik nap érdekes telefonhívást kapott, amelyben egy nő kért segítséget. Amikor Mark és a társa megérkeztek a nő sírva ismételgette: “rám lőtt, rám lőtt”. Mark közelebb hajolt a nőhöz, és megnyugtatta, hogy senki sem lőtt rá. Tovább beszélt hozzá, megtudta, hogy a nőnek nincs családja, és nem akarta elhagyni a lakását sem. A nő megnyugtatta őket, hogy minden rendben lesz, így a rendőrök elhagyták a helyszínt.
A műszak végén a kapitányságon elmesélték a történteket a rendőrök. Egy másik nyomozó ledöbbenve mondta el, hogy ő ismeri az esetet. Hat évvel ezelőtt ugyanezt a nőt megölte a férje, de sohasem tartóztattak le senkit.
Két évvel később Mark egy új nyomozót képzett ki, amikor újabb telefonhívást kapott a nőtől, aki annyit mondott, hogy a férje a házban van. A házba belépve egy férfit találtak a földön ülve, kezét az égbe tartotta. Hamarosan kiderült, hogy ő gyilkolta meg a feleségét.

Ghost-Hunting

A kíséretjárta rendőrállomás
A távírógép magától ír, az ablakok és ajtók maguktól csapodnak be egy kapitányságon. Léptek zaja hallatszik a folyosókon. Hosszú évekig Jeffery DeSimone kapitány furcsábbnál furcsább eseményeket tapasztalt a kapitányságon. Ezért beengedtek egy paranormális nyomozót is a helyszínre, kíváncsiak voltak, hogy mit is fog találni. A nyomozó egy egész éjszakát töltött a helyen. Éjjel a vállát is meglapogatták a láthatatlan erők. A hangfelvételek alapján valaki “Sam” nevét emlegette, majd becsapta az ajtót. Egy másik hangfelvételen sikolyokat hallottak. A paranormális nyomozók megállapították, hogy a rendőrségen lakó szellemek már évszázadok óta a helyszínen vannak, és nem is akarnak kapcsolatot teremteni az emberekkel.

McPike-Mansion-haunted

A kulcs gazdája
Egy régi irodaházból orvosi rendelőket alakítottak ki. Bob és partnere megérkeztek a helyszínre, hogy átvegyék a kulcsokat. Beengedték őket az épületbe, de a második emeleten furcsa dolgokat tapasztaltak. A bezárt helyiségek ajtaja tárva nyitva állt. Leellenőrizték, de semmit sem találták odabent. Később visszatértek, de akkora a portás elhagyta a helyszínt. Később megérkezett a valódi portás a bejárathoz. A nyomozók leírták azt a személyt, aki beengedte őket az épületbe. Az igazi portás elmondta, hogy egy orvosról beszélnek, aki napokkal ezelőtt öngyilkos lett a helyszínen.

Ghost-Ectoplasm

 

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.