Három ember látható a képen, de az egyikük szellem

A félelmetes eset Georgia államban történt, amikor a 13 éves Haley Ogletree a nagyszüleivel indult horgászni, és elhatározta, hogy készít egy gyors selfie-t nagypapája autójában. A testvére, Kolton éppen a tizenkettedik születésnapját ünnepelte, és aznap a legnagyobb halat fogta ki. Amikor este hazaértek, Haley végignézte a túrán készített képeket. Olyat fedezett fel, amit azóta sem képes megmagyarázni. Az egyik képen egy férfit tűnt fel, aki nem volt jelen a kiránduláson. 

Haley anyukáját szintén megrendítette a különös férfi, aki Kolton mellett áll. A férfi egy egyszerű horgásznak tűnik, de hogyha közelebbről megnézzük a képet, akkor láthatjuk, hogy a fák átlátszanak rajta.

Jessica feltöltötte a képet Facebookra, hiszen senki sem látott a helyszínen senki mást. A kép azóta nagyon sok helyen feltűnt, de senki sem szolgált rá megfelelő magyarázattal.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: