Halloween novellapályázatot hirdetünk!

Nekünk a Bizzariumnál az ősz a legkedvesebb évszakunk. Ilyenkor megérkeznek északról a dermesztő szelek, amelyek libabőrt csalnak a testünkre. A természet megtelik színekkel, éjjelente az árnyak hosszúra nyúlnak a gyertyafénynél. Ráadásul közeledik a Halloween, amikor minden nyughatatlan lélek portyára indul a közeli temetőben.
Szereted az őszt és a kísértettörténeteket? Szeretnél megborzongatni pár edzett blogszerkesztőt félelmetes történeteddel? Nagyon reméljük, hogy vannak lelkes Olvasóink között tollforgatók, akik idén is szeretnének részt venni novellapályázatunkban!Még a nyár elején írtunk ki egy szavazást, amelyben sokan újra billentyűzetet akartatok ragadni. Most itt a lehetőség! Félelmetes, bizarr, Halloweenes, kísértetes történeteket várunk tőletek!

A feltételek a következőek:

– mivel az oldalon felnőtteknek szóló tartalom is van, így csak olyanok pályázhatnak, akik elmúltak 18 évesek
– olyan novellákat várunk, amelyek nem jelentek meg még nyomtatásban, ezen kívül nincsenek jelen az interneten sem
– pályázatunk teljesen ingyenes
– minden szerző maximum 2 novellát küldhet be
– a novellák minimum 1000, maximum 2500 szót tartalmazhatnak, 12-es Times New Roman betűtípussal
– a műveket a bizzariummagazin@gmail.com címre várjuk, a tárgy novella legyen

Határidő: 2014. október 31. (péntek) éjfél.

A legjobb pályaművek elérhetőek lesznek az oldalról e-book formátumban. Kereskedelmi forgalomba nem fognak kerülni, egyetlen célunk az írás és a bizarr gondolatok megosztásának öröme!

Sok szeretettel várjuk a pályázatokat!


OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

11 thoughts on “Halloween novellapályázatot hirdetünk!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: