Mexikóban az egész országnak tartottak ördögűzést

A mexikói, igencsak elkötelezett katolikusok szerint az ördögök bizony megszállták Mexikó országát. Több mint 100 ezer embert öltek el az elmúlt kilenc évben. A drogháborúk tovább fokozódtak, a korrupció szárnyal és még az abortuszok száma is nő. Sok ember szerint ezek a problémák már a mélyen gyökereznek. Így úgy gondolták, hogy a legjobb megoldás, hogyha az egész országból kiűzik a démonokat.

A Vatikán bejelentette, hogy csendesen végrehajtottak egy ördögűzést a San Luis Potosí-ban május 20-án, hogy  démonok uralma véget érjen az országban. Az ördögűzést Exorcismo Magnónak nevezték el, amelyet eddig még sohasem hajtottak végre. De vajon segíteni fog az országnak a felemelkedésben. Forteo szerint nem fogja mindez kiűzni az összes démont, de ennek ellenére reménykednek, hátha érezhető hátasai lesznek a ceremóniának. Forteo úgy tervezi, hogy többször is végrehajtanak majd nemzeti szintű ördögűzéseket, hátha segítenek felvenni a harcot a világban folyó borzalmak ellen.

forrás: MovingNotion

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: