Fokhagymás szentelt vizes szappannal tarthatod távol a vámpírokat

A vámpírok tényleg léteznek? Nos, néhányan úgy hiszik, hogy igen. Azon vitatkoznak, hogy Drakula-szerű lények ténylegesen léteznek. De hogyha szkeptikus vagy a vámpírokkal kapcsolatban, akkor is érdemes elővigyázatosnak lenni. Éppen ezért a PoJo Pure Vermont szappan nevű cég kézzel készített szappanokkal kereskedik, és most olyat is gyártottak, ami a távol tartja a vérszívókat. A szappan ugyanis szentelt vizet és fokhagymát tartalmaz. 

Emellett van benne méz és kecsketej is, ami segít abban, hogy elriaszd az agresszív vámpírokat. A fokhagymaolaj és a szentel víz segít abban, hogy örökre elriaszd a vérszívókat.


És akár hiszitek akár nem, a vámpíros szappan nem vicc. Teljesen komoly. A gyártó oldalán páran meg is kérdezték, hogy ténylegesen elriasztja-e a vámpírokat, mire a cég válasza az volt. hogy senkit se támadott még meg eddig vámpír, aki a terméket használta. Ráadásul ténylegesen fokhagyma szaga van. A szappan összesen 2300 dollárba kerül, ami nagyon jó ár ért, főleg, hogyha életeket is tud menteni.

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: