Félelmetes vakáció egy vulkán mellett

Hogyha kellőképp kalandvágyónak érzed magad, akkor megtaláltuk neked a legmegfelelőbb célállomást egy nyaraláshoz! Ez az apró házikó Kileaeában található, Hawaii-szigetén, ráadásul igencsak jó áron, csupán 35 ezer forintnak megfelelő összeg egy éjszakára az Airbnb-n.
A Főnix ház otthonos kis egyszobás házikó, amely csupán hat kilométerre található egy aktív vulkántól. Az Emperor vulkán 1983 óta folyamatosan aktív, így a szállásról bizony megfigyelhető a vulkáni tevékenység.
© Smiling Forest/Airbnb
A házat láva veszi körül, a kilátás szürreálisnak mondható. Az ablakból látható a füst, ahogy az óceán találkozik a lávafolyammal. Füstölő vulkán, gőzölgő óceán és hosszú kilométereken át húzódó fekete láva mező. Amellett, hogy nagyon jól hangzik, igencsak veszélyes a helyszín. A békés belső tér ellenére kábé bármelyik pillanatban életveszélyes helyzetben lehet a bérlő. Kinek keltettük fel az érdeklődését?
© Smiling Forest/Airbnb

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.