Félelmetes képzeletbeli barátok

Sokunknak voltak képzeletbeli barátai gyerekkorában. De most olyan történeteket hoztunk, amelyekben a képzeletbeli barátok sokkal sötétebb színezetet öltenek! 

Dodo-and-Deedee
Amikor az idősebb lányom két- vagy hároméves volt, akkor volt két képzeletbeli barátja: Dodo és DeeDee. Tipikus barátok voltak. A lányom beszélt velük, játszott velük és mesélt az életükről is. Egyik nap, amikor a lányom körülbelül három éves volt, akkor a játéktelefonján beszélgetett, amikor beléptem a szobába. Letette a telefont, és azt mondta, hogy “Jön a Gonosz”. Természetesen halálra rémültem. A lányomnak volt egy barátja, akit tényleg a “Gonosz”-nak hívtak, akiről kiderült, hogy nagyon aranyos, csak rettenetes rossz neve van.
enhanced-buzz-21482-1386622696-12
A fiam három éves volt, amikor beszélni kezdett a mászó férfiról, aki anyám és apám hálószobájában élt. Mindig felhozta, amikor meglátogattuk őket. Egyre hibát követtem el, és megkérdeztem, hogyan is néz ki, mire a fiam azt válaszolta : “Ó, neki nincs arca”
Lady-singer-in-red
A kistestvérem mindig beszélt egy nőről, aki meglátogatja a szobáját éjszakánként. Elmondta, hogy a nő vörös ruhát visel, és a neve Frannie és sokszor énekel neki, majd tovább lebeg. Nos, ténylegesen volt egy rokonunk, aki évekkel azelőtt meghalt és Frannie volt a neve, ráadásul a kedvenc színe a piros volt, ráadásul valószínűleg abban is temették el. Amikor mutattunk egy képet neki, akkor felismerte a nőt. Még látogatta egy férfi is, akit Jacobnak hívtak és favágó ruhában aludt az ágyamban.
The-Dead-Girl-in-the-Closet
Amikor a lányom három éves volt, akkor volt egy képzeletbeli barátja, akit Kellynek hívtak és a szekrényben élt. Kelly általában a hintaszékben ült, amíg a lányom aludt, játszott vele stb. Teljesen tipikus képzeletbeli barát volt. Két évvel később a feleségem és én néztük az új Amityville horrort (amiben Ryan Renolds játszik) és a lányunk kisétált, amikor a fekete szemű lány megjelent a képernyőn. Nyugodt hangon megszólalt: ” Teljesen úgy néz ki, mint Kelly”. “Kelly kicsoda?” kérdeztük “Tudjátok, a halott lány, aki a szekrényemben élt”.
The-guy-under-the-coffee-table
A kistestvérem képzeletbeli barátja, Roger a dohányzóasztal alatt élt. Rogernek felesége és kilenc gyereke volt. Roger és családja teljesen nyugodtak éltek mellettünk három éven át. Egyik nap a kistestvérem bejelentette, hogy Roger nincs többé velünk, mivel lelőtte magát és az egész családját. Nem tudom, hogy emlékszik-e erre az egészre. de mindenképpen félelmetes volt.
The-Kid-who-spoke-with-angels
Amikor a testvérem kicsi volt, akkor úgy viselkedett, mintha angyalok beszélnének hozzá minden percben. Egyik nap édesanyám ezt hallotta tőle: ” Őt nem ölheted meg! Ő az egyetlen apukám!”
The-Sign-of-the-Cross
A lányom régebben mesélt egy férfiről, aki bejött a szobájába minden éjszaka és egy keresztet rajzolt a homlokára. Úgy gondoltam, hogy biztosan csak álmodik. De aztán az anyósom átküldött pár családi képet. A lányom ránézett a férjem édesapjára (aki már tizenhat éve halott volt) és azt mondta: “Ő az a férfi, aki mindig bejön a szobámba éjszaka!” A férjem később elmondta, hogy az édesapja mindig keresztet rajzolt a homlokára, amikor fiatal volt.
Tiny-Old-Tony-Rygell
A testvéremnek volt egy képzeletbeli barátja: Tony Rygel. Tony kicsi volt és idős. Egyik nap az öcsém sírni kezdett a szobájában. Sajnos Tony Rygel elhunyt az álmában, ezért eltemettük egy cipős dobozban a hátsó kertben. Tehát tartottunk egy temetést egy üres doboznak teljes csendben.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: