Félelmetes esetei az élve temetésnek

Féltetek már attól, hogy élve eltemetnek titeket? Hogyha nem, akkor most hozunk pár esetet, hogy kissé reálisabbá tegyük ezt a fajta rettegést. Lehet, mégis érdemesebb a hamvasztást választani, hiszen mégiscsak gyorsabb elégni, mint megfulladni a föld alatt.

poe2

Az élők sikolyai
2014-ben egy negyvenöt éves nőt nyilvánították halottá Görögországban. A nő elviekben rákban halt meg, temetésén részt vett az egész család és a barátok. Azonban pár órával később a sikolyokat hallottak a temetőben dolgozók. A sikoly az egyik sírból hangzott fel, mire páran ásni kezdtek, hogy kinyissák a sírt. Sajnos, mire feltörték a koporsót, addigra a nő ténylegese meghalt. Sajnos megfulladt a kriptában.

buriedalive

Madam Blunden
A régebbi korokban szépséges kriptákban temették el a gazdagokat, így amikor Madam Blunden meghalt, akkor a Holy Ghost Kápolnába temették Basingstoke-ben Angliában. A kripta egy általános iskola alatt volt, és egy nappal a temetés után a diákok furcsa hangokat hallottak lentről. Hamarosan megvizsgálták az ügyet, kinyitották a koporsót, de sajnos Madam Blunden éppen kilehelte a lelkét. A nő állítólag szétkarmolta teljesen az arcát rémületében.

Amikor egy vakrandi rossz irányt vesz
Sokunknak volt már része rossz randiban, de szerencsére a legtöbb mégsem élve temetéssel végződik. Mina El Huari online találkozott egy férfival, és kapcsolatot alakítottak ki mielőtt találkoztak volna. A nő később úgy döntött, hogy Marokkóba repül, hogy megismerje élőben a férfit. Szerencsére a randevú nagyon jól ment, de később El Huari összeesett a padlón randipartnere lakásán és nem ébredt fel. A férfi nagyon aggódott, hogy megvádolják külföldi vendége meggyilkolásával, ezért úgy döntött, hogy eltemeti inkább a kertben. Pár nappal később a nő csaldja keresni kezdte El Huarit, és hamarosan megtalálták az online randipartnert, aki összetörve vallotta be, hogy mit tett. Sajnos kiderült, hogy a lány cukorbeteg volt, ezért ájult el. A halálát pedig fulladás okozta. A férfi gyilkosság vádjával került a bíróság elé.

Egy esküvő és egy temetés
Miss Hockwalt a bátyja esküvőjére készült január 10-én reggel. Felöltözött, elindult a konyhába, de nem tért vissza. A nőt a székben találták meg élettelenül. Az orvosi vizsgálat után megállapították, hogy a nő meghalt, így az esküvő mellett temetést is tartottak. Valami azonban mégsem stimmelt, hiszen az asszonyság továbbra is élettel telinek tűnt. Később kinyitották a koporsót, amelyben szegény nő már rengeteg haját kitépte.

 

 

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “Félelmetes esetei az élve temetésnek

 • 2017-01-10 at 11:34 AM
  Permalink

  Szia!
  Bocsi, de ezt nem értem. Itt nem is volt szó esküvőről. Vagy nem értelmezem jól?
  Miss Hockwalt a bátyja temetésére készült január 10-én reggel. Felöltözött, elindult a konyhába, de nem tért vissza. A nőt a székben találták meg élettelenül. Az orvosi vizsgálat után megállapították, hogy a nő meghalt, így az esküvő mellett temetést is tartottak. Valami azonban mégsem stimmelt, hiszen az asszonyság továbbra is élettel telinek tűnt. Később kinyitották a koporsót, amelyben szegény nő már rengeteg haját kitépte.

  Reply
  • 2017-01-10 at 5:06 PM
   Permalink

   Ott a pont 🙂 Miss Hockwalt a bátyja esküvőjére készült 😛 Kijavítom!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.