Élnél olyan házban, ahol megöltek valakit?

 Hogyha megkérdezünk embereket, akkor a legtöbben többször is meggondolják, hogy élnének-e olyan helyen, ahol gyilkosság történt, főleg, hogyha valami borzalmasan kegyetlenről beszélünk. De vannak olyanok is, akik azt mondják, hogy nem érdekli őket a múlt, és egyáltalán nem hisznek a szellemekben.

Én személy szerint furcsán érezném magam egy olyan helyen, ahol gyilkosság történt. Nem feltétlenül a szellemektől félnék, egész egyszerűen az atmoszférát találnám furcsának. Azonban vannak olyanok is, akik böngészik New York városában a halálhíreket, hogy megnézzék, hogy melyik lakás is üresedett meg.
Most egy érdekes gyilkosságot hoztunk, amelynek a háza természetesen kikerült a piacra. A Rawling család gyilkossági története a házban kezdődött, és ott is végződött. Harvey F. Rawling folyamatos stressznek volt kitéve jól kereső ügyvédként. Természetesen mindenki nyugodt embereknek látta őket, és San Rafael egy csendes szomszédságában éltek. Szép ház, négy hálószoba, két fürdő. Mindenki úgy gondolta, hogy igazán boldogok, azonban egyáltalán nem ez volt a helyzet.

letöltés
Körülbelül hajnali öt órakor történt a borzalmas eset, amikor Harvey F. Rawling élete teljesen összeomlott. Gyönyörű felesége volt, és két fia (16 és 12 évesek). Sokan úgy gondolták, hogy kisebbik fia mentálisan beteg, hiszen rengetegszer látogattak orvosokat vele. A család élete egyáltalán nem volt fenékig tejfel, hiszen rengeteg adósságot halmoztak fel. Harveyt a fürdőkádban találták meg, ahol főbe lőtte magát, de először feleségét támadta meg, majd Raymond és Robert nevű fiát is. A feleség azonban nem halt meg azonnal, megpróbálta megmenteni fiait, amikor férje végül őt is meggyilkolta. Az egyik szomszéd hívta ki a rendőrséget. 
Természetesen nem lehet tudni, hogy Harvey mitől is őrült meg. Mielőtt meggyilkolta volna a családját, felhívta az orvosát azzal, hogy nagyon erős nyomás van rajta. Az orvos azonnal a rendelőjébe hívta, azonban Harvey elutasította ezt. 
Mit gondolsz? Szívesen beköltöznél ebbe a házba? Akár hiszel a szellemekben, akár nem, akkor is igazi borzongást kelthet benned egy ilyen ház. A Google Mapsen ide kattintva megnézhetitek a helyszínt.

ghost_house_by_lafa_art-d61jksu

forrás: GhostTheory

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.