Elképesztően rémisztő sminkek egy művésztől

Mostani cikkünkben hihetetlen sminkek kerülnek bemutatásra. Gondolkoztál már azon, hogy kik is állnak a rettenetes sminkek mögött? Most bemutatunk egy lányt, aki borzalmas dolgokat kreál sminkek segítségével.

Abi Gordon-Cody az Egyesült Királyságban él, és speciális effektek készítésével foglalkozik. Bármilyen halott, haldokló testrészt és sebet képes elkészíteni, minden alkotása tökéletesen élethű. A lány folyamatosan új darabokkal egészíti ki a portfólióját. Az érdekes az, hogy esküvőkre is szokott lányokat sminkelni, természetesen teljesen más formában. A legnagyobb kedvence viszont a sebek és életveszélyes sérülések készítése. 
Abi folyamatosan tele van újabb és újabb ötletekkel, és szereti mindezt megvalósítani. A lány természetesen odáig van a horrorfilmekért, egyik kedvence a Fűrész. Reméljük, hogy egy nap ő is nagy alkotókkal dolgozhat együtt, hiszen alkotásai tényleg elképesztőek.

Clipboard-1 Clipboard-2 Clipboard-3 Clipboard-4 Clipboard-5 Clipboard-6 Clipboard-7 Clipboard-8 Clipboard-9

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: