Élethű Hasfelmetsző Jack maszkkal riogatnak

Az elmúlt pár évben az egyik legelképesztőbb találmányok a szilikon maszkok lettek, amelyek igazi alternatívát jelentenek a hosszú órákon át tartó sminkelési folyamat helyett. A Composite Effect nevű oldal hihetetlenül szuper minőségű maszkokat kreál, amelyek teljesen befedik a fejet és igazi arckifejezéseket lehet felvenni vele. Így a színészek teljes mértékben tudnak játszani ezekben.

Rengeteg példa van különleges lényekre, szörnyekre és őrültekre, ahol érdemes ezeket a különleges szilikon maszkokat használni. Most egy Hasfelmetsző Jack darabot hoztunk nektek, amely különösen félelmetesre sikerült.

Félelmetes, ugye? Most elmondjuk nektek az árát, amin tuti, hogy el fogtok képedni, ugyanis 130 ezer forintba kerül. A stúdió ezen kívül gyárt még fél maszkokat is, amelyek nem fedik be teljesen a fejet. Egy másik videót is megnézhettek, ami egy félelmetes bohócot ábrázol.

forrás: BlumHuse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.