Egy kisfiú, aki emlékezett előző életére

Egy német terapeuta, Trutz Hardo folyamatosan gyerekek előző életeit kutatja. Különleges eseteket, amikor egyes gyermekek részletesen emlékeznek előző életükre. Egyik története bárkinek libabőrt csalhat a testére. 

A hároméves kisfiú Szíria és Izrael határán lakik, a drúz etnikai csoport tagja, akiknek fontos szerepet játszik a reinkarnáció is a hitükben. A hároméves elmesélte az időseknek, hogy ő bizony emlékszik arra, hogy őt előző életében meggyilkolták. A kisfiú történetét Dr. Eli Lasch írta le. Külön kiemelte, hogy a kisfiúnak egy hosszú, vörös anyajegy volt a fején. A drúzok hite szerint az anyajegyek az előző életből is jöhetnek, mint halálos sebesülések.

3-year-old-claims-to-remember-who-killed-him-in-past-life-leads-police-to-body
Ez a kisfiú azonban annyira tisztán emlékezett a vele történetekre, hogy azt is elmondta, hogy egy baltával vágták fejbe. Végigvezette az embereket, és megmutatta, hogy pontosan hol élt és ki ismerős számára. Ráadásul emlékezett gyilkosának nevére is, akivel később szemtől szembe is találkozott. A fiú elmondta gyilkosának, hogy a szomszédja volt, veszekedtek és megölte egy baltával. A férfi arcából azonnal kiszaladt a vér. A kisfiú hozzátette azt is, hogy nagyon jól tudja, hogy hova temette el a testét a gyilkos.
A fiú a rendőrséget is pontos helyre vezette, ahol egy csomó követ találtak, alatta pedig egy eltemetett testet. A koponya megrongálódott. A fiú a csoportot elvezette a gyilkos szerszámhoz is, mire gyilkosa bevallotta, hogy ténylegesen ő követte el a bűncselekményt.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.