Démon által megszállt baba riogatja Szingapúr lakosságát

Szingapúr lakossága rettegésben él egy játékbaba miatt. Az egész azzal kezdődött, hogy felfedeztek egy elhagyott babát egy forgalmas út egyik oldalán. 

A játékbaba borzalmasan félelmetes, elég egy pillantást vetnünk a fotókra. Ruhájára arab betűkkel írtak valamit, szeme be volt kötve. Állítólag a szemfedő segít abban, hogy a babában maradjon a démon. De, hogyha leszeded róla, akkor az átok felébred és a baba házáig fog követni téged.

A babáról készült képeket először Redditre töltötték fel, így később internetes szenzációvá vált. Állítólag a baba képes helyet változtatni és néha női hangon megszólalni is. Eredeti gazdája meg akart szabadulni tőle, ezért is takarta le a szemét. De veszélyes, hiszen az átok tovább szállhat arra, aki tudatlanul leveszi a baba szeméről a kötést.

Az internetes felhasználók különböző formában kommentálták az eseményeket. Néhányan szkeptikusak voltak, mások viszont tanácsokat adtak arra vonatkozóan, hogyan is kell megsemmisíteni a babát.
Az extrém reakciók után a képeket feltöltő felhasználó is válaszolt, elmondta, hogy nem kell komolyan venni az eseményeket, hiszen semmi bizonyíték nincs arra, hogy a babát tényleg megszállta volna valami.

A baba tartózkodási helye most nem ismert, azonban pár bizarr eseményt összekapcsoltak vele. Egy furcsa öngyilkosság és egy gyilkosság is történt, de a legtöbben úgy gondolják, hogy ez csak a véletlen műve.

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.