Dan Zamlen rémisztő halála

Az egyik legborzongatóbb haláleset 2009-ben történt, amelynek főszereplője Dan Zamlen, aki Saint Paulból származik. Dan iszogatott, és a hazafelé vezető úton idegesen beszélgetett egy barátjával, Anna Chappuisszal a telefonon. Dan csak pár utcányira volt a Mississippi folyótól, és Anna elindult a kocsijával, hogy elvigye a barátját. A lány azt mondta, hogy figyelje a fényszórókat.

Anna elmondása szerint Dan hangja egyre távolibbnak hatott, mintha valami egyre távolabb rángatta volna a telefontól. Dan többé nem válaszolt a hívásokra. Hamarosan bejelentették a férfi eltűnését.

Saint Paul közössége a férfi keresésére indult, a rendőrség kutyákkal indult neki a kutatásnak. Négy nap kutatás után azonban feladták a munkálatokat. Május elsején azonban megtalálták a férfi holttestét a Mississippi folyóban. A halottkém szerint a férfi halálát fulladás okozta.

Ennek ellenére Dan családja gyanakodni kezdett, ezért elrendeltek még egy vizsgálatot. Az új boncorvos drogot talált a férfi szervezetében. Ráadásul Dan utolsó szavai nem voltak koherensek.  David Paulides könyvet írt ehhez hasonló esetekről, az ő elképzelései szerint a férfi kódolt szavakat használt.

Dan édesanyja tovább folytatta a nyomozást fia halála kapcsán, szerinte a fiát meggyilkolták. Édesanya elmondása szerint a következőek a tények: “Dan az eltűnése előtti éjszakán elment a “barátaival” egy éjszakai bárba Minneapolisban. Dant azonban kidobták a helyszínről, mert rossz karszalagot viselt. Dan így lemaradt a barátaitól, és a barátai elmondták, hogy Dant öt ember környékezte meg a szórakozóhely mellett, és elkérték a pénztárcáját. Dan elrohant ezektől az emberektől. A történet ismerős lehet. Lehetséges, hogy Dan rengeteget ivott, de ennek ellenére is el tudott menekülni ezektől az emberektől.

Egy nyugdíjba vonult NYPD nyomozó, Kevin Gannon és D. Lee Gilbertson sokat dolgozott ezen esetek felderítésén. Ők sok ilyen fulladásos halált egy szadista sorozatgyilkos csapathoz kapcsolták, akik SmileyFaced gyilkosok néven lettek elhíresülve. Állítólag a nevükhöz hetven fulladásos eset tartozik. Ennek ellenére sosem találták meg Dan gyilkosait.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: