Borzongató kísértetjárta szállodák New Englandből

New England vidékén rengeteg kísérteties helyszínt találunk. Hogyha lenne szerencséd arra látogatni, akkor most ajánlunk pár szállodát, ahol állítólag igazi kísértetek járnak!

Yankee Pedder Inn – Torrington, Connecticut
A Yankee Pedder Inn az egyik legöregebb szálloda New Englandben. 1891-ben építette két ír emigráns, Frank és Alice Conley, akik eredetileg Conley szállodának keresztelték. Azonban mind a ketten meghaltak 1910-ben és a legtöbb mendemonda szerint a kísérteteik a helyszínen maradtak. A 353-as szobában sokszor hallanak hangokat és a székek maguktól mozognak. Ez az a helyiség, ahol Alice életét veszítette. Más szemtanúk szerint Frank szelleme a 295-ös szobában szokott megjelenni.
Hogyha úgy döntesz, hogy a helyszínen alszol, akkor készülj fel az élénk álmokra és a borzongató suttogásra!

haunted-Yankee-Peddler-Inn---Torrington,-Connecticut

Captain Grant’s Inn – Preston, Connecticut
A legfélelmetesebb helyiséget Adelaide szobájának hívják a szállodában. Egy nő maga akarta megtapasztalni a borzongást, ezért lefoglalta ezt a helyiséget, később felriadt az éjszaka közepén, és ráébredt, hogy ez sokkal több, mint amire felkészült. Egy gyarmati időszakból származó nő ült az ágya mellett, két gyerek kezét fogta. Amikor a szállodában lakó hölgy pislogott egyet, akkor a jelenés lassan eltűnt.
A szállót 1795-ben építette William Grant családja számára. A Függetlenségi Háború alatt a családnak be kellett fogadnia a helyi katonákat, akik helyőrségként használták a szállót. A Polgárháború alatt a család menekülő rabszolgáknak szolgáltatott ételt és szállást. A vendégek már ekkor is lépteket hallottak a folyosókon, amely állítólag egy kislánytól származott, aki ott veszítette életét.

Highgate Manor Inn – Highgate Center, Vermont
A helyet 1818-ban építette Steve Keyes, amely szintén menedékhelyként szolgált menekülő rabszolgáknak. Odalent egy hosszú csatornát lehet találni, ahol megbújtak a menekültek.
A szálló 1870-ig a család birtokában állt, majd eladták Dr. Henry Baxternek, aki orvosi rendelőnek használta a házat. Az a pletyka járta, hogy a doktor saját gyerekein végzett kísérleteket, aki általában nem élték meg a tíz éves kort sem. Állítólag a mai napig lehet vérnyomokat találni a könyvtárban, amely régebben a rendelő volt.
Al Capone és csapata is menedéket talált a szálló alatti alagútban. 
A mai napig furcsa jelenségekről számolnak be a szálloda lakói. Lépteket hallanak az éjszaka közepén és a furcsa zajok is általánosak. 

Three Chimneys Inn – Durham, New Hampshire
Ezen szálloda sötét folyosóin fátyolos, fehér szellem vándorol. Azt mondják, hogy ártalmatlan, de ennek ellenére nagyon szeret érdekes játékokat játszani a vendégekkel és a dolgozókkal. Babrálja az elektromosságot, ki-be kapcsolja a fényeket és belenyúl az emberek mobiljaiba. 
Sokan úgy gondolják, hogy ez Hannah Hill szelleme az, aki az első tulajdonos lánya volt.

forrás: TheGhostTheory

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: