Bizarr történetek a paranormális és földönkívüli szexről

Rengeteg furcsa fétis létezik a világon. De gondoltátok volna, hogy vannak a földönkívüliek, a robotok és a szellemek iránt éreznek szexuális vonzalmat? A különleges jelenséget exofíliának nevezzük, és most ilyen furcsa találkozásokról fogunk nektek írni!

Szex a földönkívüliekkel
Peter Khoury azt állítja, hogy kétszer rabolták el a földönkívüliek. Az első élményében két északi származású földönkívüli bántalmazta szexuálisan a férfit. Még a nyilvánosság elé is tárta tapasztalatait, hiszen szőke hajat talált magán, amiről úgy gondolta, hogy az egyik földönkívülitől származott. Ráadásul még DNS elemzésnek is alávetették, amely heves vitákat váltott ki.

Emellett ismert még Kína egyik leghíresebb földönkívüli esete is, amely egy farmerrel, Meng Zhaoguóval esett meg, aki azt állította, hogy 2010-ben meglátogatta egy 2,7 méteres emberszerű űrlény, akinek 12 ujja volt. Meng azt állítja, hogy szexuális kapcsolatba is került az űrlénnyel, közben végig a levegőben lebegtek. Állítólag a földönkívüli még vissza is tért, hogy elmondja Bingnek, hogy gyerekük lesz hatvan év múlva. A rendőrség azt állítja, hogy Ming átment a hazugságvizsgálaton.

Meng Zhaoguo

Stephany Fay Cohen is azt mondja, hogy szexuális kapcsolata volt egy polip külsejű űrlénnyel és még macskaemberekkel is. A félelmetes az, hogy a macskaemberes történet teljesen függetlenül már máshol is feltűnt. Simon Parkes is azt állította, hogy a Macska Királynővel volt szexuális kapcsolata, és ráadásul közös gyerekük is született.
A következő történetben nincsenek űrlények, de ennek ellenére felkavaró a sztori. Egy ismeretlen férfi azt állította, hogy szexuálisan megszállottja Christa McAuliffe-nek, egy női asztronautának, aki 1986-ban halt meg a Challenger katasztrófájánál. A férfi azt mesélte, hogy örökké elképzeli McAuliffet szkafanderében, miközben a Challenger tragédiáról készült videót nézi.

Szex szellemekkel és démonokkal
Hosszú idővel a Ghost című film előtt jelentek már meg történetek, amikben szukkubuszok (női lelkek vagy démonok, akik férfiakat csábítanak) és inkubuszok (férfi lelkek vagy démonok, akik nőket csábítanak el) jelentek meg. De ténylegesen vannak olyan paranormális jelenségek, amelyek szexuális kapcsolatba kerülnek emberekkel? Rengetegen állítják, hogy igen, de a legtöbb eset az alvási paralízisben, esetleg drogok vagy pszichózis hatására tűnik fel.
Sok formája van az ilyen szexuális lényeknek, például Popo Bawa, El Trauco és a lidércek. De a szukkubuszok megjelennek Egyiptomban, Nigériában és Indiában is. Az inkubuszok halandó nőket ejtenek teherbe, főleg olyan kultúrákban voltak jelen, ahol tilos volt a házasság előtti szex.

Szex robotokkal
A robot fétisizmus egészen újkeletű dolog, de egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sokan vonzódnak már manapság a robotokhoz, de idetartoznak a próbababák és a szexbábuk is. De vannak, akik egyszerűen szerelembe esnek az ilyen emberszerű gépekkel. Ez a téma már a hollywoodi filmekbe is beszivárgott, hogyha az Ex Machinára gondolunk például.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.