Bizarr történetek a mozi kulisszái mögül

Vajon milyen történetek bukkannak fel a mozik kulisszái mögött? Találhatunk bizarr dolgokat a forgatások helyszínén is, hogyha jobban megnézzük az eseményeket! 

1. Dau (2011)
A 2011-es film Lev Landau életét követi nyomon. A filmen dolgozó csapat csak az ötvenes évek ruháiban járhatott, emellett semmi modern eszközt nem használhattak. Még a szövegkönyv is írógéppel volt írva.

2. Radírfej (Eraserhead, 1977)
A történet egy szerencsétlen ember életét követi nyomon, aki furcsa élményeket tapasztal, miközben próbálja felnevelni saját gyermekét, aki egyáltalán nem néz ki embernek.
A forgatásokon tilos volt beszélni a baba eredetéről. Sokan úgy gondolták, hogy egy igazi borjú magzatról volt szó. David Lynch egy döglött macskát is fel akart használni a filmhez, de ez egy törölt jelenethez vezetett.

3. Noah (2014)
Az elvetemült rajongók nem állnak távol a sztárok világától. Azonban a Noah forgatásán Emma Watsonnak egy igen erőszakos fajtával gyűlt meg a baja. Emma a forgatásról kiment az erdőbe, de a rajongó zaklatni kezdete. Szerencsére nem lett probléma, Watson pedig nem szeretett volna vádat emelni.


4. Skippy (1931)
A rendező, Norman Taurag a hatásos jelenet érdekében azt hazudta a főszereplő fiúnak, Jackie Coopernek, hogy a kutyáját lelőtték a ház mögött. A fiúra felnőtt életében is kihatott az átverés.

5. Alien (1979)
Mindenki ismeri az Alien híres jelenetét, amikor a lény utat tör magának egy emberen keresztül. Még félelmetesebb, hogyha tudjuk, hogy igazi emberi koponyát használtak fel a hatás érdekében, amelyet Indiából szereztek be. Az is lehetséges, hogy igazi tejfogak is szerepeltek a filmben.

forrás: ListVerse.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: