Az új Pennywise és a régi adaptáció képei

Sajnos még egy teljes évet kell várnunk arra, hogy az új Pennywise megjelenjen a mozivásznon, de addig is újraolvashatjuk a könyvet és megnézhetjük a régi filmet is. A régi üzenetek mellett hoztunk egy új képet is a bohócról, amelyet Bill Skarsgård fog játszani.

Azonban az 1990-es TV adaptációban is találhatunk csemegéket és rejtett üzeneteket. Ezekben a furcsa képeket láthatjuk a Silver biciklit, amely Bill Denbrough tulajdona és Richie Tozier eltűnt fényképét is, emellett egy lefejezett babát is, amely a vízben lebeg. A félelmetes galéria azonnal megtalálta a műfaj rajongóit. Sajnos még egy évet kell várnunk az új Az-ra, amely 2017. szeptember 8-án fog debütálni a mozikban.

pennywise-ew-00054120 IT_BTS_03 IT_BTS_02 IT_BTS_01

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.