Az internet legmélyebb bugyrai, ahová gyerekek nem mehetnek be

Most figyelmeztetünk mindenkit, hogy elhoztuk nektek az internet legfélelmetesebb, legsötétebb helyeit. Csak óvatosan merészkedjetek beljebb!

6 Darkest, Creepiest Places On The Internet, Kids Not Allowed

Halott babák

Mindannyian tudjuk, hogy egy csecsemő elvesztése mekkora terhet ró mindenkire. Azonban az elképesztő, hogy erre készült egy weboldal is. A Still Born Angels nevű internetesen oldalon halott kisbabák vannak felöltöztetve, és feltéve az internetre, mintha élnének. Ha szeretnétek meglátogatni az oldalt, akkor nyugodtan kattintsatok. Szerintünk elképesztően megrázó.

Utolsó szavak

Mi is lenne az utolsó szavad az életben? Nos, ha szeretnéd más emberek utolsó szavait hallani, akkor egy honlapon bizony megtalálhatod a halálsoron elítélt rabok utolsó mondatait. Ha ide kattintasz, és tudsz angolul, akkor bele is olvashatsz ezekbe.

Utolsó szavak lezuhanó repülőkről

Még egy borzasztóan döbbenetes oldalt ajánlunk a figyelmetekbe. Ugyanis egy honlapon belehallgathatunk a repülő lezuhanása előtti utolsó pillanatokba. Borzalmasak. Kattintsatok értük ide.

Látványos térképen nézhetjük a születést és a halált

Azt tudjuk, hogy a világon minden egyes percben rengeteg haláleset és születés történik. Azonban, ha tényleges időben nézzük ezeket az adatokat, akkor igencsak rémes élményt jelentenek. A térképen minden egyes zöld pont születést jelöl, minden egyes vörös pedig halált. Ha elég bátrak vagytok, kattintsatok ide.

Hídugrók

Ezen a weboldalon bizony minden egyes hídugrót megismerhetünk. A honlap azért készült, hogy segítsen azoknak, akik öngyilkossági szándékkal akarnak leugrani a hídról. Az adatok nem valós idejűek, de ennek ellenére elképesztő figyelni, hányan vetik magukat a halálba. Ha szeretnétek megnézni, kattintsatok ide.

Ennél persze sokkal több még félelmetesebb linket is lehetne mutatni. Például a Whiteenamel nevű oldalon félelmetes történetet ismerhetünk meg egy elmegyógyintézetről.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.